Iniciat el camí cap a una Iniciativa Penal Popular


Ahir ens vàrem trobar més de seixanta persones a títol individual i pertanyents a més de seixanta entitats, i d’altres que s’havien sumat per mail, amb l’objectiu de sumar forces i esforços en la lluita per la defensa de la sanitat pública i per iniciar un camí que arreplegui a molta gent per tal de denunciar i portar, si jurídicament s’escau, davant els tribunals de justícia els responsables del desmantellament de la sanitat catalana que, sota l’excusa de la crisi, està duent a terme el Departament de Salut, amb el conseller Boi Ruiz al capdavant i recolzat pel Govern de la Generalitat, presidit per Artur Mas.

Hem arribat a un punt que cal dir NO, la societat no pot admetre  cap retallada més, no pot aguantar un tancament de CAP més, no pot tolerar una mort més.

Per això ahir ens vàrem trobar, vàrem compartir experiències, ens vàrem emocionar, i crec que recollim el sentit general si dic que totes i tots vàrem sortir reforçats per continuar lluitant i per unir les nostres forces i les nostres veus.

Es va crear un nucli de treball i continuarem en contacte  en futures trobades i hem establert  una xarxa de comunicació entre tots. Si vols participar ens pots deixar un comentari o enviar un mail per afegir-t’hi.

Un dels objectius podria ser elaborar un document clar i concís que la gent pugui entendre perfectament i que serveixi de base per a qualsevol acció jurídica que es pugui emprendre.

Comptem amb el suport de lletrats i advocats i personal de la judicatura que ens ajudaran i aportaran  rigor i consistència a la nostra feina. Comptem amb la gent de la sanitat que estan en lluita contra les retallades i ens ajudaran a difondre aquesta acció. Comptem també amb moltes entitats ciutadanes, associacions de veïns, associacions de pacients, plataformes de lluita ciutadana, indignats i indignades, … que ens ajudaran a fer arribar aquesta demanda a la ciutadania en general

Perquè es tracta d’una acció de la ciutadania contra els responsables del malbaratament de la sanitat pública.

Us deixem unes quantes fotos de la trobada d’ahir, molta il·lusió i molta empenta en aquest inici unitari d’una tasca concreta en la qual el camí és tant important com la fi.

Us continuarem informant.

Salut!

Veieu també : Una primera trobada ciutadana per una Demanda col·lectiva a l Ateneu Roig de barcelona – 29/11/11

Dempeus per la salut pública.

Per sentir més arguments us recordem que el proper  dimarts 20 de desembre a les 19h al Centre Cívic Pati Llimona podem assistir a la Taula rodona sobre El desmantellament de la sanitat pública, amb Àngels M. Castells (Dempeus), Roger Bernat (ACDSP) , J.R Laporte (Fundació ICF) i Agustí Colom (CAPS) al c/ Regomir, 3. Barcelona. Metro L4 (Jaume I).

Organitza ATTAC-Acordem

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Convocatorias y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

10 respuestas a Iniciat el camí cap a una Iniciativa Penal Popular

  1. MORENO RIVERA dijo:

    dONDE HAY QUE IR PARA SUMARSE

  2. Pingback: R de responsabilitats. | Talls contra Retallades

  3. Pingback: Dempeus per la salut pública | Secció Sindical de la UGT del CSdM

  4. Jordi Romero dijo:

    Endevant companys i companyes. La informació que ens han passat els companys que van venir de La Selva és molt esperançadora. A veure si puc venir a la propera reunió,

    Salut i molt bona feina

  5. Assumpta Roura dijo:

    Endevant, a totes i a tots, salut, vivenda i menjar no han de faltar a ningú. Tot el meu recolzament malgrat no pugui anar a la convocatoria. A la vostra disposició pel que sigui.

    Assumpta Roura-
    és escriptora- investigadora social.

  6. Feli dijo:

    vull sumar-me. A veure si podem fer coses.
    Gràcies per la vosta empenta.

  7. Pingback: La comarca de La Selva no es rendeix | Dempeus per la salut pública

  8. Pingback: 19 de gener: 2ª trobada per una Iniciativa Penal Popular contra els responsables de la sanitat pública a Catalunya | Dempeus per la salut pública

  9. Pingback: Demà tens una cita a l’Ateneu Roig | Dempeus per la salut pública

  10. Pingback: Acte Assemblea del 12 de desembre de 2011 | Indignats de Cardedeu

Deja un comentario