Carta d’agraïment

Carta d’agraïment per la vostra col·laboració a l’acte de presentació de la IPP

Benvolguda companya/Benvolgut company:

En nom de Dempeus volem agrair la teva assistència a la presentació de la  “Iniciativa Penal Popular” (IPP) que va tenir lloc el passat dissabte 10 de març l’Aula Magna de la Universitat Pompeu Fabra. Com es va fer palès durant l’acte, aquesta iniciativa, proposada en primer terme per Dempeus, ha anat adquirint personalitat pròpia gracies a la implicació de persones i entitats representatives diverses que creuen en la necessitat de defensar-nos i defensar el nostre sistema públic da salut.

Gràcies a la teva contribució econòmica i la de moltes altres persones i entitats ha estat possible assumir amb èxit la despesa que la organització de l’acte va suposar.  Com a exercici de transparència et fem arribar el resum final del pressupost de l’acte de presentació:

CONCEPTE
ENTRADES
SORTIDES
SALDO
Donacions diverses
    1.794,92
1.683,34
    111,58

El superàvit de 111,58€ probablement es destinarà a la Entitat que ha cedit el seu local per a les reunions prèvies (i posteriors).

La teva solidaritat ho ha fet possible. Gràcies.

Cal seguir lluitant

Dempeus per la salut pública

Pots trobar més informació a:

http://iniciativapenalpopular.org/
https://dempeusperlasalut.wordpress.com/

2 respuestas a Carta d’agraïment

  1. JUANMA dijo:

    Hola,
    os escribimos desde el Hospital de Viladecans, desde las sección sindical de CGT junto con la asamblea del Hospital de Viladecans 15M.
    Desde hace 4 semanas ponemos una mesa en la puerta del centro, de 10h a 13h, con la información y los formularios de la IPP.
    Hemos seguido los pasos que explicáis, tenemos ya algunos registros hechos y os queremos preguntar cual es el siguiente paso. Os los enviamos por scaner?
    Por último, felicitaros por el trabajo y próximamente realizaremos una asamblea de afiliados de CGT y también se propondrá en la asamblea del 15M, para adherirnos en la página.

    Coordialmente,

    Juanma Martín
    Hospital de Viladecans – CGT

    • dempeus dijo:

      El próximo 6 de junio a las 19:30 se reune la Asamblea de la IPP en el Ateneu de Gràcia. Podéis venir i traer los registros o enviarlos por scanner al mail del responsable de la IPP: «Josep Lluis» .
      De todos modos, venid alguno a la reunión.

      Saludos

Deja un comentario