El Barem de la Desesperació


Perquè és un bé comú: La Sanitat Pública no es ven, es defensa ! Les llistes d’espera desesperen, agreugen i poden matar, i mentre tant una opaca comissió elabora un nou Barem de Danys Sanitaris amb el qual pretenen novament retallar els nostres drets.

Vídeo realitzat per Que No Pase Más. Un audiovisual llançat el 23 de maig i que es projectarà a la Jornada del dia 16 de juny contra les Llistes d’espera.

Desprésde l’exit de la Segona Jornada Estatal contra les llistes d’Espera, el proper 16 de juny a l’Espai Veïnal de Calabria 66 podrem gaudir d’un acte singular amb punt d’inicia a les Llistes d’espera però que anirá molt més enllà. El nou barem sanitari serà un dels temes centrals. Però no serà un acte normal… serà multidisciplinar amb audivosuals i espectacle escènic a càrrec de Descabelladas i el seu espectacle A cor obert. Tambés serà molt rellevant la intervención del Doctor Manuel Galiñanes.

L’acte organitzat per Que no pase Mas té el suport de la Marea Blanca de Catalunya i el de la Coordinadora Estatal de Mareas Blancas i la col.laboració de diferents col.lectius com Rebelion Bellvitge, CE SAP Muntanya, Santakodiuprou i la Plataforma en Defensa de la Samitat Pública de Terrassa

 

 

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Convocatorias, Salud pública y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a El Barem de la Desesperació

  1. Pingback: El Barem de la Desesperació – Boletín Informativo de la Sanidad Pública

Deja un comentario