Dempeus pel 112!


183_dempeus_f_mitad.jpgDes de Dempeus per la Salut Pública ens preocupem per la defensa de la seguretat i del millor servei públic de salut. Les externalitzacions, les subcontractacions i l’increment de l’explotació laboral als treballadors i treballadores no ajuden a aconseguir l’Estat del Benestar que Catalunya necessita, ni permeten assegurar la millor qualitat dels serveis bàsics. Podeu llegir més arguments de fons a  «Atento», una externalització amb repressió laboral i pitjor servei públic. Ara, però,  ens fem ressó de la crida de les persones acomiadades (entre elles dues delegades sindicals) i reproduim la seva nota i la de CC.OO. cridant a la concentració:

«8 persones amb anys d’experiència que treballen al 112 a Barcelona han perdut el seu lloc de treball després del canvi en la subcontractació del Servei. Dos d’elles són delegades sindicals.

Concentració de treballadors i treballadores dimarts 21 de juliol a les 10.30h. davant la seu del departament d’Interior, Carrer Diputació 355. VINE I PARTICIPA!

112.jpg en lluita!»

· No a la precarietat laboral als serveis d’emergències.

· Per un servei professionalitzat i de qualitat.

Telefono - el RotoNota rebuda de CC.OO:

ACOMIADAMENTS AL 112 – SERVEI D’EMERGÈNCIES DE CATALUNYA

CCOO EN CONTRA DE LES RESCISIONS DE CONTRACTE DEL 112

CCOO no permetrà que cap treballador del 112-Servei d’Emergències de Catalunya perdi el seu lloc de treball.

8 treballadors del 112, a Barcelona, han perdut el seu lloc de treball després del canvi en la subcontractació del Servei. Dues d’elles són delegades sindicals.

Després d’una nova licitació del Servei 112 per part del departament d’Interior, en la que no s’ha respectat la clàusula de subrogació de tot el personal establerta en el plec de condicions, 8 treballadors han quedat exclosos en la nova adjudicació i a la resta no se’ls ha respectat les condicions del contracte anterior.

Davant d’aquests fets, CCOO instem al departament d’Interior que vetlli pel compliment de les clàusules del plec de condicions en les que obliga la nova empresa a subrogar a tots els treballadors de l’antiga empresa. CCOO emprendrà les mesures legals necessàries per vetllar pel manteniment de tots els llocs de treball.

CCOO recolzarà les accions empreses pels treballadors en la defensa dels seus llocs de treball.

Concentració dimarts 21 de juliol a les 10.30h. davant la seu del departament d’Interior, Carrer Diputació 355.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Uncategorized y etiquetada , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s