Acte de presentació de la Iniciativa Penal Popular


Persones i organitzacions , de tot arreu de Catalunya, presents en moltes de les lluites ciutadanes i cíviques en defensa de la sanitat i la salut pública, hem decidit emprendre una Iniciativa Penal Popular que argumentem i defensem en els següents punts:

1.- Es volen fer rics a costa de la nostra salut! Posen el negoci pel damunt de la salut i la sanitat pública.

2.- Amb tantes regressions socials ens faran perdre la salut. Allò que anomenen retallades són agressions als drets de la ciutadania en tots els àmbits de la vida.

3.- Hi ha responsables polítics i empresarials, amb noms i cognoms, que han de donar la cara davant la ciutadania i davant els Tribunals.

4.- És necessari i és legítim que la immensa majoria ens defensem. Les persones més fràgils i afeblides son qui reben les pitjors conseqüències.

5.- No són retallades. Són violacions dels drets humans i socials, i crims contra la humanitat. Són conscients que amb les seves decisions estan creant patiment i malaltia.

6.- Ataquen la sanitat, ataquen les condicions de vida, ataquen les persones, ataquen la societat i el país. I ho fan amb coneixement i impunitat.

7.- Fora corruptes i malfactors de la nostra sanitat pública. Cal desmantellar els seus negocis bruts i les seves trames.

8.- Amb la nostra salut no s’hi juga. Ni un pas enrere ! Sanitat pública, universal equitativa, integral i de qualitat, sense cap nou co/Re/pagament ni tiquet moderador… !! És una conquesta social històrica a la que mai renunciarem.

9.- El Govern agredeix els nostres drets, incompleix les lleis i vulnera la dignitat humana.

10.- Volem que la justícia es pronunciï també davant la gravetat d’aquests fets.

Davant la violació reiterada del Dret i dels nostres drets hem decidit acudir als tribunals de justícia, i emprendre accions legals contra els responsables de les retallades en Sanitat. La Iniciativa Penal Popular es presentarà aquest dissabte 10 de març de 2012 a les 10’30 del matí a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra de la Ciutadella (C/. Trias Fargas, 25-27). És necessaria la màxima presència a aquest acte públic: no s’ha de deixar que els responsables de les retallades sanitàries puguin pensar que la ciutadania accepta o que no farà res davant el desmantellament de la Sanitat Pública.

EN DEFENSA DE LA SALUT I LA SANITAT PÚBLIQUES!

Barcelona, 10 de març de 2012  a les 10’30 del matí

a l’Auditori de la UPF Ciutadella (C/. Trias Fargas, 25-27) Metro L4 Estació Ciutadella – Autobusos 14 i 41

Com arribar-hi

http://iniciativapenalpopular.info/
http://www.iniciativapenalpopular.org/

Si us plau feu la màxima difusió entre els vostres contactes, i envieu aquest e-mail a tot el que pugui estar interessat. Us esperem a tots i  totes.


Acto de presentación de la Iniciativa Penal Popular

Personas y organizaciones, de todas partes de Cataluña, presentes en muchas de las luchas ciudadanas y cívicas en defensa de la sanidad y la salud pública, hemos decidido emprender una Iniciativa Penal Popular que argumentamos y defendemos en los siguientes puntos:

1. – ¡Se quieren hacer ricos a costa de nuestra salud! Ponen el negocio por encima de la salud y la sanidad pública.

2. – Con tantas regresiones sociales nos harán perder la salud. Lo que llaman recortes son agresiones a los derechos de la ciudadanía en todos los ámbitos de la vida.

3. – Hay responsables políticos y empresariales, con nombres y apellidos, que deben dar la cara ante la ciudadanía y ante los Tribunales.

4. – Es necesario y es legítimo que la inmensa mayoría nos defendamos. Las personas más frágiles y debilitadas son quienes reciben las peores consecuencias.

5. – No son recortes. Son violaciones de los derechos humanos y sociales, y crímenes contra la humanidad. Son conscientes de que con sus decisiones están creando sufrimiento y enfermedad.

6. – Atacan la sanidad, atacan las condiciones de vida, atacan a las personas, atacan la sociedad y el país. Y lo hacen con conocimiento e impunidad.

7. – Fuera corruptos y malhechores de nuestra sanidad pública. Hay desmantelar sus negocios sucios y sus tramas.

8. – Con nuestra salud no se juega. ¡Ni un paso atrás! ¡Sanidad pública, universal equitativa, integral y de calidad, sin ningún nuevo co / Re / pago ni ticket moderador …! Es una conquista social histórica a la que nunca renunciaremos.

9. – El Govern agrede nuestros derechos, incumple las leyes y vulnera la dignidad humana.

10. – Queremos que la justicia se pronuncie también ante la gravedad de estos hechos.

Ante la violación reiterada del Derecho y de nuestros derechos hemos decidido acudir a los tribunales de justicia, y emprender acciones legales contra los responsables de los recortes en Sanidad. La Iniciativa Penal Popular se presentará este sábado 10 de marzo de 2012 a las 10’30 de la mañana en el Auditorio de la Universidad Pompeu Fabra de la Ciutadella (C /. Trias Fargas, 25-27). Es necesaria la máxima presencia en este acto público: no hay que dejar que los responsables de los recortes sanitarias puedan pensar que la ciudadanía acepta o que no hará nada ante el desmantelamiento de la Sanidad Pública.

¡EN DEFENSA DE LA SALUD Y LA SANIDAD PÚBLICAS!

Barcelona, 10 de marzo de 2012 a las 10’30 de la mañana en el Auditorio de la UPF Ciutadella (C /. Trias Fargas, 25-27) Metro L4 Estación Ciudadela – Autobuses 14 y 41

http://iniciativapenalpopular.info/

http://www.iniciativapenalpopular.org/

Por favor hagan la máxima difusión entre sus contactos, y envíen este e-mail a todo aquel que pueda estar interesado. Les esperamos a todos y todas.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en sanidad pública y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a Acte de presentació de la Iniciativa Penal Popular

  1. Pingback: Acte de presentació de la Iniciativa Penal Popular « save UPC

  2. sirius dijo:

    http://noticies.sirius.cat/2012/03/iran-produeix-un-medicament-contra.html

    Iran produeix un medicament contra l’esclerosi múltiple

    El director de l’Organització de Nutrició i Medicines del ministeri de Salut de l’Iran, Ahmad Sheibani, va informar dilluns que la indústria de medicaments iraniana ha aconseguit trencar l’exclusivitat de la producció del medicament per a l’esclerosi múltiple que estava en mans del règim d’Israel. Sheibani, durant la clausura del 2º Premi Nacional a la Qualitat de Aliment, Medicament i Higiene, va sostenir que la indústria de medicaments de l’Iran ha començat la producció del «acetat de glatiràmer» per expenderlo al mercat intern.

  3. Pingback: Si defenses la sanitat i salut pública, aquest dissabte suma’t a la Iniciativa Penal Popular « Punts de Vista

  4. Pingback: Acte de presentació de la Iniciativa Penal Popular | Boletín Informativo de la Sanidad Pública

Deja un comentario