Dissabte 12, fem SALUT: #12ous contra les Retallades, i Caravana per la Salut!


Aquest dissabte hi ha diverses iniciatives a les que cal donar suport des de diversos indrets de Catalunya. A Girona, les companyes i companys de talls contra les retallades estan recollint una dotzena d’ous (ja en tenen 11, sols hi falta el teu) amb les mentides i les infàmies més insultants de Boi Ruiz i el govern de CiU. Mira’t els ous i ajunta el teu, per difondre en totes les concentracions…

Per altra banda, els companys i companyes del Vallès s’apunten a la Caravana per la Salut:

Convocada per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Sabadell, amb la FAV Sabadell, CC.OO, UGT, USOC, CGT, Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Cerdanyola-Ripollet, 15M Sabadell, FAPIC, IPDS de Santa Perpetua de Moguda, i la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès. Dempeus per la Salut pública hi dóna suport.

Sortirem de Sabadell a les 10h i anirem per la N-150, recollint els companys dels diferents pobles fins arribar a Barcelona, tenim previst arribar a les 11h a la Meridiana, allà ens esperaran els companys i companyes de Barcelona.. La CONFAVC convoca una concentració a les 12h  de migdia a la Pl. Sant Jaume de Barcelona!

I tu, on defenses la salut pública aquest dissabte i tots els dies de la setmana?

Informa’t de les convocatòries i participa en aquest bloc de Dempeus per la Salut Pública

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Convocatorias, Salud pública, sanidad pública y etiquetada , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario