Aquest matí concentració contra les retallades a l’Hospital Vall d’Hebrón


Per aquest matí a les 11h30 està convocada una concentració a les escales principals de l’Hospital de la Vall d’Hebrón, de treballadores i usuàries de la Sanitat juntes en defensa de la Sanitat pública.

Membres de diferents col.lectius socials i Assemblees han confirmat la seva presència. Tothom hi es convidat. En demanem difusió.

Ens ha arribat, fa pocs minuts, aquest comunicat de l’Hospital que reproduïm intregrament.

 

TREBALLADORES I USUARIS DE L’HOSPITAL VALL D’HEBRON:

La gerència dels hospitals de la Vall d´Hebron imposa a treballadores i usuaris el tancament de Consultes Externes i Quiròfans per tal de reduir el déficit econòmic. Aquest tancament serà de cins dies en el que queda d’any. El primer dia serà demà 21 d’octubre.

Aquest tancament no justificat, no consultat ni consensuat amb usuaris ni treballadores, propietaris de la institució de salut en quan servei públic al servei de la ciutadania, no resol el dèficit econòmic de l’Hospital, és contrari al dret a la salut i allargarà les llistes d’espera.

Nosaltres, treballadors i usuaries de la Sanitat Pública tenim la convicció de que cal augmentar, i no reduir, el pressupost a la Sanitat pública, que a Catalunya és només del 4,4% del percentatge del PIB, davant del 7% de la UE.

I, tenim la convicció de que per afavorir l´estat de salut de la població catalana, cal augmentar els impostos de les rendes més altes, reduir el frau fiscal, reduir la evasió fiscal, així con reestructurar tot el sistema sanitari. Justament tot el contrari del que fa el govern de la Generalitat.

EN DEFENSA DE LA SANITAT PÚBLICA DE QUALITAT.

DIVENDRES, 21 d’OCTUBRE, TREBALLADORES I USUARIS JUNTES.

A les 11h30, a les escales de l’Hospital.

NI ACOMIADAMENTS, NI RETALLADES SALARIALS, NI RETALLADES DE SERVEIS.

Font: acampadabcn

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Convocatorias, Salud pública, sanidad pública y etiquetada , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s