Comunicat de la IHWPOP


La International Health Workers for People Over Profit, amb qui ens uneix una relació fraternal, ens envia el seguent comunicat de salutació i solidaritat a la Jornada No al co-repagament: Equitat i Salut Pública, que es celebrarà el proper 10 de juny a la UPF.

IHWPOP

UNITED STATES – CANADA – ENGLAND – NORTHERN IRELAND – SPAIN – SWEDEN – DENMARK – PALESTINE

May, 2010

Salutacions Dempeus!

La IHWPOP (Treballadors internacionals de la salut a favor de la gent i no del benefici) dóna suport sense reserves a Dempeus en la seva lluita per protegir i estendre els serveis de salut pública.

En resposta a la profunda crisi del capitalisme, els governs de cada nació estan atacant als treballadors en salaris, prestacions, condicions de treball i l’accés als serveis.

Ells insisteixen que el seu sistema només pot funcionar fent disminuir el nostre nivell de vida, emmalaltir-nos i negar-nos el tractament i suport.

Els seus problemes no són els nostres!

Nosaltres diem que cal gravar amb impostos els rics per finançar els serveis que els treballadors necessiten, mereixen i han treballat per forjar.

Els governs que es neguen a satisfer les necessitats humanes perden el seu dret a governar-nos. No podem permetre que la seva fam de lucre sigui més important que les nostres vides.

La vostra lluita és la nostra lluita – per millors condicions laborals per nosaltres, millors serveis per als nostres pacients i un món més sa per a tothom. 

En solidaritat

Susan Rosenthal, MD editor PEOPLE FIRST! (Butlletí de notícies de la IHWPOP)

Comunicat original en anglès

També hem rebut mitjançant en Mario Bofill l’adhesió de la Asocpepoc – ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE PACIENTS I FAMILIARS AMB EPOC –malaltia pulmonar obstructiva crónica, associació confundadora de FENAER  (federacion nacional de enfermedades respiratorias). En breu us donarem a conèixer el programa de la Jornada que ja tenim pràcticament tancat.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Convocatorias, Copago, Salud pública y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario