Barcelona prohibeix la publicitat als seus autobusos d’un llibre de Cafèambllet crític amb Artur Mas


La censura campa lliurament pel nostre país. Un exemple és la prohibició de la campanya de publicitat del llibre de Cafèambllet «Artur Mas: On són els meus diners«, als autobusos de Barcelona.

  • El llibre està prologat per Teresa Forcades i Àngels M. Castells i participen l’ex-fiscal Anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo i la ex-regidora de Ciutat Vella, Itziar Gonzalez. (veure índex)
  • L’obra destapa i analitza greus irregularitats al sistema sanitari i té com a principals protagonistes importants càrrecs de CiU i el PSC.

 Descarrega el PDF de l’índex i els 2 primers capítols del llibre

Artículo en castellano

Ja estava tot preparat: pressupostos, disseny i data de sortida. Alguna cosa, però, es va torçar i la publicitat del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?” que havia de sortir enganxada a diversos autobusos de Barcelona aquest dilluns 17 va quedar anul·lada. La cronologia dels fets és la següent:

· El 23 d’abril de 2013 surt al carrer el llibre “Artur Mas: on són els meus diners?gràcies a la col·laboració de prop d’un miler de ciutadans i d’organitzacions que van finançar la seva edició a través de la plataforma Verkami.

· El 3 de maig Noupaper Editors S.L., empresa editora del llibre demana pressupost per anunciar el llibre als autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). El mateix dia, l’empresa que gestiona en exclusiva la inserció publicitària als busos de Barcelona, Promedios, envia les tarifes i una proposta concreta per a la publicitat del llibre en PDF:

N3

N2

Continuar llegint a cafèambllet

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Uncategorized y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a Barcelona prohibeix la publicitat als seus autobusos d’un llibre de Cafèambllet crític amb Artur Mas

  1. Llorenç dijo:

    ¿Si esta es la Catalunya Independent de la burguesía Catalana…..? ¿Y pienso yo (lo que ya pensaba desde que esta misma burguesía se declaró Independent) no será que en su mas íntimo (o no tan íntimo) deseo, les importa un carajo la Independencia? He aquí el gran teatro de la vida, engaño, falsedad, anti-democracia, corrupción y criminalidad, esto es el poder.

  2. Llorenç dijo:

    Si no me engañaron en un acto del Sant Pau, la mujer del Mas es una de las directrices de estos Transportes Municipales TMB. Es que absolutamente todo esta en manos de indeseables, políticos, amigos familiares y demás gentes de mal vivir, total al final se mueren como el resto de los mortales, el problema es que duran demasiado.

Deja un comentario