Sobre l’escàndol del Cas Traiber


Del bloc de l’Albano Dante: Ens veiem obligats a publicar aquest PDF (Part 1)

I tambe del de l’Àngels Martínez Castells: Ens veiem obligats a publicar aquest PDF (Part 1)

Dempeus també es fa reso de la denúncia i la difusió d’aquest escàndol de la sanitat catalana i els procediments mafiosos que fan servir els que consideren que la nostra salut és el seu negoci. Llegiu el document complet de l’AUTO del Jutjat d’instrucció del cas Traiber, àmpliament comentat per l’Albano i l’Àngels.

port_pdf

petit extracte del document

Us volem parlar del Cas Traiber… Potser alguna cosa us ha arribat, però de ben segur en aquest document descobrireu coses que no sabíeu…

Fa uns dies saltava l’alarma al voltant de les pròtesis caducades que s’havien implantat a diversos hospitals catalans. Amb l’aixecament del secret de sumari en relació a aquesta investigació del Jutjat d’Instrucció Nº3 de Reus, durant un parell de dies el tema va estar als mitjans de comunicació.

La majoria de les informacions donaven en alguns dels metges implicats, el noms dels centres hospitalaris citats a l’auto i l’alarma sanitària que va desencadenar aquest cas. Sense dubte aquesta és una informació rellevant. Lamentablement però l’atenció mediàtica ha passat de puntetes -en la majoria dels casos­- en relació a les profundes responsabilitats polítiques que es poden observar fent una detinguda lectura del document que fem públic.

Davant les gravíssimes informacions que conté aquest document el passat 17 de desembre hem registrat una petició de compareixença del Conseller Boi Ruiz. Després 3 mesos, seguim sense tenir Govern i per tant els diputats no podem fer una tasca de fiscalització democràtica adequada.

Donada la gravetat del tema i la poca atenció que està rebent per part de la majoria dels mitjans de comunicació i dels responsables polítics d’aquest escàndol, ens veiem obligats fer públic aquest document judicial per tal que la ciutadania pugui veure, de primera mà, l’abast d’aquest escàndol sense precedents.

 

Àngels M. Castells (Diputada al Parlament de Catalunya)

Albano Dante Fachin (Diputat al Parlament de Catalunya)

 


DESCARREGA EL PDF COMENTAT FENT CLICK AQUÍ

 

 NOTA

El contingut d’aquest document ens obliguen a considerar que només caben dues possibilitats:

1) Que aquesta enorme trama es desenvolupés sense que el Conseller Boi Ruiz sabés res de res.

 2) Que el Conseller si tenia coneixement del que estava passant.

Sigui quina sigui l’opció correcta, està clar que el Conseller en funcions Boi Ruiz no és mereix seguir ni un moment més estar al davant del Departament de Salut i ha afrontar les responsabilitats que li pertoquin.


 

Aquest cas s’ha destapat gràcies a que unes quantes persones van decidir aixecar la veu i trencar el silenci que fa possible aquesta mena de coses. Per això, si després de llegir aquesta informació ho creieu convenient, podeu difondre aquest document com considereu oportú. La difusió i el coneixement col·lectiu és la millor eina davant aquells que es mouen i es lucren gràcies a la opacitat, la foscor i el silenci.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Salud pública, sanidad pública y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s