Draps bruts: corrupció a la sanitat catalana…. i Crespo


“El senyor Crespo segueix dient, com va dir des del principi, que tot això [en referència al cas Clotilde] no té res a veure amb la realitat, i que això és fals. I per tant els casos de corrupció no existeixen fins que es demostren. És la paraula d’uns contra els altres. I si el senyor Crespo segueix dient això el que faig és fiar-me’n, perquè fa molts anys que el conec” va dir un dia el molt honorable president Artur Mas.

Però ara el condemnat Xavier Crespo “ja no milita a Convergència”, segons el partit . L’exalcalde de Lloret ja ès un apestat. La condemna de nou anys d’inhabilitació imposada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya pels delictes de suborn i prevaricació és un cop definitiu a la pressumpte i aparent respectabilitat d’un polític i també a la de tots aquells que, malgrat les evidències, ens volien fer mirar cap a un altre costat.

Però va haver-hi gent que no va mirar cap a una altre banda. Gent que van fer preguntes incomòdes i que davant els silencis, van permetre que la ciutadania exercís el dret a la informació amb mitjans independents. La revista  Cafeambllet, amb uns fins llavors desconeguts Albano Dante Fachin i Marta Sibina va passar de ser un mitjà de comunicació local mésa convertir-se amb un parell de videos en un fenòmen social.  Després van escriure el llibre Artur Mas: On són els meus diners?

La seva història va quedar reflectida en un documental de Sicom i de How “Draps Bruts” que forma part d’un projecte global anomenat “La Salut el Negoci de la Vida” . Si no l’heu vist ésel moment de descobrir un docu bàsic per entendre la corrupció a la sanitat de Cataunya. Si ja l’heu vist, revisiteu-lo i aprofiteu per difondre’l.

Esperem que algun dia la televissió pública d’aquest país tingui el valor d’emetre’l.

sicom

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en sanidad pública y etiquetada , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s