Toni Barbarà: hi ha vida civil i dempeus més enllà de la campanya


A punt d’iniciar la campanya electoral del “ese 27 S” que diu un amic nostre és el cas que fa dies, setmanes, mesos… que el conegut “mono tema” s’ho menja tot. Gairebé.

I ves per on no tot és electoral, ni que ho pugui acabar sent. Hi ha exemples de que molta ciutadania de a peu segueix dempeus i segueix amb el seu mal de panxa en llista d’espera, que continua en situació d’un anar tirant de difícil pronòstic, que segueix sense feina o pendent de la fi del contracte el dia 30 S, que segueix pendent del correu on li arriben les factures, els recàrrecs, els avisos del banc, l’hipoteca de Damocles, l’anunci de les penalitats subscrites i signades, dels llibres i les matrícules, … de la vida esdevinguda cursa d’obstacles per arribar a demà. Hi malgrat tot queda encara dignitat i energia per LLUITAR.

Us fem a mans TRES, tres, cartells de tres mogudes a les que esteu particularment convidades i convidats per la propera setmana. Mítings a part a gust del consumit i del consumidor.

Dilluns 14S, una mica d’insurgència saludable a Nou barris, al cor del barri, organitzat per la gent del barri SAP Muntanya i per anar carregant la bateria de la dignitat:

Dimecres 16S, un acte que no s’hauria de perdre cap persona que vulgui seguir sent titular de la seva intimitat (dins del que ens va quedant). Per entendre que ens amaguen darrera un eufemístic “projecte Visc+” que no és altra cosa que la coartada per a poder vendre i fer negocis amb les nostre dades de salut.

Divendres 18S i dissabte 19S, una marxa de marxes. Les tres ILPs en actiu, ara en acció, i amb una quarta columna integrada per la Marea Blanca de Catalunya. Confluint, caminant, fent via social des de sortides perifèriques i cap al Pla de Palau.

Si podeu anar a algun de les tres mobilitzacions el cor i l’anima us ho agrairan, el colesterol bo pujarà i el dolent caurà vençut, perdreu dos centímetres de cintura -qui en tingui a perdre-, sereu més savis i més sàvies, més solidaris, més persones, més saludables.  I sense efectes secundaris. Bota de la butaca mentre no votis bé el 27S !!

Salut !!

Toni Barbarà

(segueix una Ratera més «compromesa» però a títol personal…)

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Convocatorias, sanidad pública y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario