La Marea Blanca declara BOI RUIZ enemic públic Nº 1 per la salut i la sanitat públiques a Catalunya


Boi Ruiz enemic públic Nº 1 de la salut i la sanitat públiques a Catalunya

La coordinadora de la marea Blanca de Catalunya, reunida dilluns 30 de març ha analitzat elements de la situació present pel que fa a la llarga i sostinguda agressió contra la salut i la sanitat públiques a Catalunya a mans de l’actual Govern de la Generalitat i en particular en la persona del qui ostenta la responsabilitat de Conseller de Salut, Sr. Boi Ruíz García

En concret hem tornat a constatar la seva actitud, i la direcció del seu Departament, que desatent, ignora i desacata les Resolucions que el Parlament de Catalunya ha aprovat pel que fa als casos de Barna Clínic i d’un Consorci de Lleida en el sentit d’aturar d’immediat els procediments en curs per entendre el riscos i greuges que suposen pel sistema nacional de salut públic de Catalunya.

El dit conseller, de forma provocadora i prepotent, no sols no atura els processos esmentats sinó que persisteix i accelera la seva tramitació a esquenes de la ciutadania i contra les mobilitzacions de treballadors/es, organitzacions civils, entitats i el mateix Parlament català. Considerem aquest capteniment com a intolerable, agressiu i profundament antidemocràtic.

Per això i més, hem decidit de forma unànime considerar al mencionat Boi Ruíz com a persona non grata per a la xarxa de les nostres organitzacions, demanar la seva DIMISSIÓ immediata, i declarar-lo com a veritable ”Perill públic nº 1 per la salut i la sanitat públiques a Catalunya”

Si ell no dimiteix i pretén exhaurir aquest últims dies que li resten al present Govern de la Generalitat, per tal de perpetrar les seves declarades accions privatitzadores, reclamem del President Mas la seva destitució immediata.

En fem responsables de la seva permanència en el càrrec al Govern, i als Partits que li donen suport, CiU en primera instància i ERC com a còmplice necessari.
O el treuen de la responsabilitat de salut o serà la ciutadania qui traurà els qui el sostinguin.
Cal acabar amb la impunitat i l’autoritarisme al servei dels interessos dels mercats, i cal aplicar les decisions del Parlament i de l’ interès públic per la salut i l’atenció sanitària reivindicat per la immensa majoria del poble de Catalunya

Des de la Marea Blanca no descansarem fins a redreçar la prioritat pel sistema públic i nacional de salut, fins a revertir totes les retallades de tot tipus aplicades en el darrer quinquenni, i fins a fer fora de l’Administració pública personatges com el Sr. Ruiz i la seva cúpula directiva.

Marea Blanca de Catalunya
A 30 de març de 2015

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Salud pública, sanidad pública y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a La Marea Blanca declara BOI RUIZ enemic públic Nº 1 per la salut i la sanitat públiques a Catalunya

 1. Toni Barbarà dijo:

  Amb opacitat, nocturnitat i plena consciència d’uns (CiU) i connivència d’altres (ERC) el Departament de Salut i el CATSALUT, can Boi, estan accelerant les conxorxes i privatitzacions….a Lleida, i a tot el sistema públic.
  Ignoren i es mofen de les resolucions del Parlament de Catalunya que demanen aturar les gestions/agressions (BarnaClínic, Lleida i tot un llistat d’immediat…Visc+ també).
  Volen aprofitar la Setmana Santa per convertir-la en una veritable SETMANA DE PAS…SIÓ PER LA SALUT PÚBLICA !!
  Estan decicidts a deixar «atado y bien atado» el procediment de liquidació del Sistema Públic per abans del 27S…per si de cas !!
  NO els consentim parlar d’independència, ni de res que ens distregui, mentre mantinguin la actual INDECÈNCIA i l’atac virulent contra la salut i la sanitat públiques.
  Salut per la Salut pública !!
  Toni Barbarà

 2. sergi raventos dijo:

  Malauradament caldrà afegir també el projecte Visc+ als atacs contra la salut i la sanitat pública del Boi Ruiz com avui es publica en el diari ElPaís http://politica.elpais.com/politica/2015/04/01/actualidad/1427892067_062214.html

 3. Pingback: La Marea Blanca declara BOI RUIZ enemic públic Nº 1 per la salut i la sanitat públiques a Catalunya | Boletín Informativo de la Sanidad Pública

 4. ¿Y que le henos hecho a estos que tanto le gustan los recortes ? , se van a parecer al de la película ( manostijeras ) y ¿que clase de amistades tiene ? y ¿ a que se dedican ? su puesto asignado es para sanear la sanidad o ¿ es para hundirla ? poniéndola en manos de quien ofrece sus servicios mas bajos y pagando-los mas caros .
  Para esto esta , sino sabe mejorarla que se vaya y deje las cosas para quien tenga cabeza humana .

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s