Una marea sota la pluja exigeix al Govern que retiri el consorci


3.000 persones sota la pluja rebutgen l’estratègia de privatització de la sanitat de CiU i la paral·lització del consorci de Lleida

Ha estat una manifestació històrica. Milers de persones han rebutjat massivament, durant dos hores sota la pluja, el consorci sanitari que CiU vol imposar per fer una sanitat més privada, menys transparent i menys democràtica.

La Marea Blanca valorem la mobilització com un èxit i entenem que obliga al Govern a retirar el projecte de consorci. Aquesta massiva manifestació, els centenars de mobilitzacions anteriors i els 38.575 signants en un mes i mig 3.000 persones sota la pluja rebutgen l’estratègia de privatització de la sanitat de CiU i la paral·lització del consorci de Lleida

Ha estat una manifestació històrica. Milers de persones han rebutjat massivament, durant dos hores sota la pluja, el consorci sanitari que CiU vol imposar per fer una sanitat més privada, menys transparent i menys democràtica.

La Marea Blanca valorem la mobilització com un èxit i entenem que obliga al Govern a retirar el projecte de consorci. Aquesta massiva manifestació, els centenars de mobilitzacions anteriors i els 38.575 signants en un mes i mig representen una majoria social que el Govern no pot obviar. Ha de fer marxa enrere i apostar per la integritat de l’Institut Català de la Salut, revertir les retallades i avançar cap a la plena titularitat, universalitat, gratuïtat i respecte als treballadors de la sanitat pública.

Per la Marea Blanca el consorci de Lleida i la resta de projectes similars que implementa i projecta a la resta de territoris, són una aposta ideològica, i no tècnica com els polítics responsables volen justificar-los, que cerquen evitar controls parlamentaris i escapar, en allò substancial, al dret públic.


Podeu veure el reportatge gràfic al Facebook de la Marea Blanca de Lleida

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Privatización, sanidad pública y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s