Des de Terres de l’Ebre: Solidaritat amb Teresa Romero


Ens arriba aquesta carta de personal sanitari amic de Terres de l’Ebre que es suma a les moltes iniciatives que hi ha a tot l’Estat en suport de Teresa Romero. Des de Dempeus aplaudim la iniciativa dels companys de Tortosa i ens sumem al suport a la Teresa i a la petició de dimissió dels irresponsables que mai havien d’haver pogut tenir veu ni poder a la gestió a la sanitat pública.

TOTS I TOTES SOM TERESA ROMERO!

image

Som infermeres, auxiliars d’infermeria i zeladors de Tortosa.

En aquest escrit volem manifestar el nostre recolzament a la companya Teresa Romero, infectada pel virus de l’ebola fora del continent Africà. L’auxiliar Teresa Romero va atendre a uns pacients repatriats des de l’Africà infectats per ebola.

El nostre colectiu ens caracteritzem, sobretot, pel tracte humà davant de la gent que pateix qualsevol malaltia, sigui de l’ètnia que sigui, sense deixar en cap moment de banda la nostra bona preparació tècnica com a professionals sanitaris.

Considerem que és indecent el fet que alguns càrrecs polítics vulguin culpabilitzar per una mala praxis a Teresa Romero sense plantejar-se en cap moment si els protocols eren correctes, ni si tots els professionals (sanitaris i no sanitaris), que van atendre als pacients infectats per l’ebola, tenien al seu abast tots els mitjans tècnics i humans i tota la preparació d’habilitats necessària per atendre, amb les màximes garanties possibles, els afectats per la malaltia.

Exigim la dimissió dels polítics que fan declaracions irreflexives i intolerables, i que l’únic que pretenen és excusar-se de les seves pròpies responsabilitats.

Tortosa, 13 d’octubre de 2014

image

Acerca de angelsmcastells

dona d'esquerres, economista, republicana i moltes coses més...
Esta entrada fue publicada en Salud pública y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s