Multireferèndum. Democràcia d’arrel


Dempeus participa en la iniciativa Multireferèndum 2014, perquè creiem en la necessitat d’una participació activa en els temes que ens afecten directament i la salut n’és un. Per tirar endavant aquest projecte ens cal l’ajuda activa de tots els creiem que una democràcia directa és possible. Vols ajudar-nos?

Multireferèndum 2014 és una convocatòria ciutadana sobre diverses reivindicacions d’interès públic. Es multiplicarà a Catalunya entre el 27 d’abril i el 25 de maig de 2014 i necessitarà tota l’ajuda per créixer.

Els col·lectius que la promovem creiem que s’estan imposant decisions contraries al sentit comú de la població. Per això, les volem sotmetre referèndum i aconseguir que s’expressi de la voluntat popular de formar directa, determinant i vinculant.

Entre nosaltres hi ha comissions promotores d’Iniciatives Legislatives Populars bloquejades i comptem també amb el suport d’entitats i persones que treballen per fer-la possible.

És una experiència innovadora que combinarà el vot electrònic i el presencial en una convocatòria multitemàtica. En ella es facilitarà als participants informació contrastada i formes debat i deliberació pública.

El procediment i la xarxa resultant seran posades al servei de posteriors edicions i promotors, amb l’objectiu d’anar construint una eina de referèndum obert, en els camins d’una democràcia d’arrel, creixent i directa.

COM PODEM AJUDAR A TIRAR ENDAVANT MULTIREFERÈNDUM?

Aquestes són algunes de les formes:

  • Contribuint econòmicament a través del projecte Multireferèndum a Goteo (des de 10 euros podeu contribuir individualment i des de 100 euros podeu col·laborar a títol col·lectiu, en funció de les possibilitats de cadascú)
  • multireferendum2Publicant en un espai visible del vostre webs o bloc el widget de Multireferèndum, a través del codi següent:

«<iframe frameborder=»0″ height=»480px» src=»http://goteo.org/widget/project/multireferendum?lang=ca» width=»250px» scrolling=»no»></iframe>»

  • Si us és materialment impossible ajudar econòmicament de forma col·lectiva, agrairíem que ens ho féssiu saber per poder planificar altres estratègies de difusió. Tanmateix, a la pàgina de Multireferèndum com a l’enllaç a Goteo, teniu altres formes de col·laboració que no són monetàries i també imprescindibles. Els vostres oferiments públics també poden ajudar a la seva difusió.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Uncategorized y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Multireferèndum. Democràcia d’arrel

  1. Pingback: Multireferèndum. Democràcia d’arrel | Boletín Informativo de la Sanidad Pública

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s