Mataró en lluita


Els veïns de Mataró ens envien el següent comunicat, que varen redactar en saber que mentre l’alcalde, Sr. Joan Mora els comunicava que es concedia una moratòria a la Dra. Merino perquè es quedés al CAP mentre duressin les negociacions, en paral·lel , se li oferia a la doctora un contracte per desplaçar-la a un altre CAP.
.
XiuletsI convoquen una concentració aquesta tarde a les  7 davant de l’ajuntament.
.

TOTHOM NECESSITA UNA BONA SALUT I UNA BONA SANITAT DE PROXIMITAT I A ROCAFONDA NO LA TENIM…PER ARA…!

COMUNICAT:

Mataró, 16 de gener de 2014

Davant de les informacions contradictòries rebudes en el dia d’ahir, respecte a la moratòria perquè la dra. Mª José Merino romangui en el CAP mentre duren les negociacions perquè es quedi definitivament i en l’espera del que acordi l’assemblea, la coordinació de l’ocupació del CAP de ROCAFONDA – EL PALAU,

DENUNCIA MOLT FERMAMENT:

 • La manipulació, joc brut i trencament de paraula exercida per l’ICS i la Conselleria de Salut en oferir un contracte a la Dra. Merino, quan ells mateixos havien acordat amb l’alcalde de la ciutat de Mataró, sr. Joan Mora, de concedir una moratòria a l’esmentada doctora.
 • Considerem que han actuat DEL TOT INDIGNAMENT!
 • Que no hem vist ni la més mínima intenció d’escoltar, comprendre i molt menys respondre positivament a les 4 reivindicacions que, amb molt fonament , ben raonades i subscrites per l’assemblea veïnal, hem fet, i no haver iniciat encara cap negociació seriosa.
 • Nosaltres, els usuaris dels dos barris hem  iniciat una lluita pacífica, noble i generosa, que pretén millorar la sanitat d’un CAP retallat i  defensar dues doctores que són estimades perquè són model de professionalitat i humanitat

I DECIDEIX:

 • Agrair a la Dra Merino tot el que ha fet per nosaltres, comprendre el que està patint, donar-li tot el nostre suport  i acceptar la decisió respecte al seu futur professional, que finalment prengui, sempre que la decisió la pugui prendre en plena llibertat i amb l’oferiment de poder-se quedar al CAP de Rocafonda –El Palau.
 • Seguir amb més fermesa que mai la nostra ocupació, ja que la forma de procedir, tan perversa, de l’ICS i de la Conselleria ens confirma que la nostra lluita és justa i que són ells els causants de l’estat de la nostra sanitat pública.
 • Exigir que el Sr. Boi Ruiz, com a darrer responsable de la sanitat catalana,  respongui personalment a les nostres reivindicacions.
 • Convocar una concentració sonora avui a les 7 davant de l’ajuntament de Mataró, mentre duri el Consell de Salut municipal, al qual assistiran representants de la Conselleria de Salut i de l’ICS.
 • Saludem l’ocupació del CAP de Cerdanyola, és la mateixa lluita!
 • Portar aquest comunicat a l’assemblea veïnal perquè sigui referendat.

Mataró, 16 de gener de 2014


Els membres de Dempeus per la salut pública saludem la lluita dels veIn@s de Mataró davant les agressions a que pateixen. En les seves paraules:
.

TOTHOM NECESSITA UNA BONA SALUT I UNA BONA SANITAT DE PROXIMITAT I A ROCAFONDA NO LA TENIM…PER ARA…!

Tancada de pacients en protesta al CAP de Rocafonda de Mataró

Per qui vulgui saber com va començar tot : Pacientes en pie de guerra en Mataró
Anuncios

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en sanidad pública y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Mataró en lluita

 1. Pingback: Mataró en lluita | Boletín Informativo de la Sanidad Pública

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s