Mataró en lluita


Els veïns de Mataró ens envien el següent comunicat, que varen redactar en saber que mentre l’alcalde, Sr. Joan Mora els comunicava que es concedia una moratòria a la Dra. Merino perquè es quedés al CAP mentre duressin les negociacions, en paral·lel , se li oferia a la doctora un contracte per desplaçar-la a un altre CAP.
.
XiuletsI convoquen una concentració aquesta tarde a les  7 davant de l’ajuntament.
.

TOTHOM NECESSITA UNA BONA SALUT I UNA BONA SANITAT DE PROXIMITAT I A ROCAFONDA NO LA TENIM…PER ARA…!

COMUNICAT:

Mataró, 16 de gener de 2014

Davant de les informacions contradictòries rebudes en el dia d’ahir, respecte a la moratòria perquè la dra. Mª José Merino romangui en el CAP mentre duren les negociacions perquè es quedi definitivament i en l’espera del que acordi l’assemblea, la coordinació de l’ocupació del CAP de ROCAFONDA – EL PALAU,

DENUNCIA MOLT FERMAMENT:

 • La manipulació, joc brut i trencament de paraula exercida per l’ICS i la Conselleria de Salut en oferir un contracte a la Dra. Merino, quan ells mateixos havien acordat amb l’alcalde de la ciutat de Mataró, sr. Joan Mora, de concedir una moratòria a l’esmentada doctora.
 • Considerem que han actuat DEL TOT INDIGNAMENT!
 • Que no hem vist ni la més mínima intenció d’escoltar, comprendre i molt menys respondre positivament a les 4 reivindicacions que, amb molt fonament , ben raonades i subscrites per l’assemblea veïnal, hem fet, i no haver iniciat encara cap negociació seriosa.
 • Nosaltres, els usuaris dels dos barris hem  iniciat una lluita pacífica, noble i generosa, que pretén millorar la sanitat d’un CAP retallat i  defensar dues doctores que són estimades perquè són model de professionalitat i humanitat

I DECIDEIX:

 • Agrair a la Dra Merino tot el que ha fet per nosaltres, comprendre el que està patint, donar-li tot el nostre suport  i acceptar la decisió respecte al seu futur professional, que finalment prengui, sempre que la decisió la pugui prendre en plena llibertat i amb l’oferiment de poder-se quedar al CAP de Rocafonda –El Palau.
 • Seguir amb més fermesa que mai la nostra ocupació, ja que la forma de procedir, tan perversa, de l’ICS i de la Conselleria ens confirma que la nostra lluita és justa i que són ells els causants de l’estat de la nostra sanitat pública.
 • Exigir que el Sr. Boi Ruiz, com a darrer responsable de la sanitat catalana,  respongui personalment a les nostres reivindicacions.
 • Convocar una concentració sonora avui a les 7 davant de l’ajuntament de Mataró, mentre duri el Consell de Salut municipal, al qual assistiran representants de la Conselleria de Salut i de l’ICS.
 • Saludem l’ocupació del CAP de Cerdanyola, és la mateixa lluita!
 • Portar aquest comunicat a l’assemblea veïnal perquè sigui referendat.

Mataró, 16 de gener de 2014


Els membres de Dempeus per la salut pública saludem la lluita dels veIn@s de Mataró davant les agressions a que pateixen. En les seves paraules:
.

TOTHOM NECESSITA UNA BONA SALUT I UNA BONA SANITAT DE PROXIMITAT I A ROCAFONDA NO LA TENIM…PER ARA…!

Tancada de pacients en protesta al CAP de Rocafonda de Mataró

Per qui vulgui saber com va començar tot : Pacientes en pie de guerra en Mataró

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en sanidad pública y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Mataró en lluita

 1. Pingback: Mataró en lluita | Boletín Informativo de la Sanidad Pública

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s