Al Parlament avui cauen caretes: Agustí Colom, vetat per dir la veritat i fer la feina ben feta


ICV acusa CiU i PSC de vetar Agustí Colom a la Sindicatura de Comptes

Agustí Colom

Agustí Colom

Aquest és el candidat a síndic d’honestedat més que provada que podria anomenar avui el Parlament de Catalunya. La proposta, del grup ICVEUiA. Però no aconseguirà els vots suficients. A més de la confirmació de que la socio-vergència es tapa les vergonyes (i no perdonen que Agustí Colom sigui l’autor del “tapat” Informe Crespo) caurà també (i em sap especial greu) la careta del grup parlamentari d’ERC. Ens haurem d’inventar una paraula nova per explicar aquesta nova aliança de l’omertà, sociovergent amb diputats d’ERC, que fa el joc a la privatització de la sanitat, amaga corrupcions i tolera la pèrdua de drets cívics i humans a la sanitat?

Així ho varen denunciar en roda de premsa Joan Herrera i David Companyon al Parlament de Catalunya:

Volen saber més d’Agusti Colom? Escoltin el que diu sobre REpagament (sanitari) i els impostos per a SICOMtelevision (extracte de “La salut, el negoci de la vida”) :

I per Attac, sobre polítiques monetàries europees i sortida o no de l’euro…

Si han arribat fins aquí i han escoltat tots els videos, crec que ja els queden pocs dubtes. Voldria afegir, tan sols, que vaig tenir el privilegi de ser, durant molts i molts anys, companya seva a Facultat de Ciències Econòniques de la Universitat de Barcelona, i vaig col.laborar amb ell en estudis i investigacions. És una persona d’una vàlua innegable.

Però avui serà vetat amb arguments espuris, que empobriran un organisme que necessitem fort i transparent, com és la Sindicatura de Comptes. Avui, algun grup admitirà amb els seus actes desvergonyits la màfia sociovergent. Algun altre grup, votarà contra natura…. Però el que sí és cert és que avui, al Parlament, cauran caretes.

Font: Punts de Vista

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s