Una sentència de vergonya per @_cafeambllet


En paraules de l’Àngels Martínez Castells, nosaltres també Avui, més que mai, també som @_cafeambllet … i reivindiquem la llibertat d’expressió que ha estat atacada un cop més amb aquesta sentència de vergonya que a més de condemnar a Marta Sibina i Albano Dante a pagar 10.000 euros, per dir la veritat, els obliga a retirar de la xarxa el vídeo «El major robatori de la història de Catalunya«objecte de la querella.
.
Marta Sibina i Albano Dante responen la sentència que els ha condemnat:
 

La fiscalia, en el judici, va acabar demanant la meitat de la quantitat de la condemna. Però quan hi ha polítics que s’entesten en desacreditar la política, assessors que sols veuen el que afavoreix els interessos dels seus amos, i jutges que volen fer veritat -desafiant la dignitat i defraudant la ciutadania-  allò de que “la justicia es un cachondeo”, gent honesta com l’Albano i la Marta en paguen les conseqüències. I no sols. Ja sabem ara que estem sota amenaça  totes les persones que defensem la sanitat pública i que no tanquem els ulls davant les corrupteles. Ja sabem que pot ser sancionable explicar que perquè es volen els serveis públics al servei de tots, cal apartar a alguns que en maneguen els fils i els recursos cap a la seva butxaca.

Sempre surt un súbdit a l’estil del demandant de torn, entregat a la innoble causa de que les aigües “es calmin” a cop d’amenaça i denúncia… L’objectiu és que tornin a ser tèrboles i no s’hi pugui veure clar. Perquè ni se’ns acudeixi pensar en transparència en el que hauria d’estar al servei de totes i tots…. L’objectiu és que tornem a ser mesells i a tenir por… i que acceptem que els corruptes surtin sense cap retret ni perdin cap privilegi….

No s’han d’avergonyir ni l’Albano ni la Marta. Tot el contrari. La solidaritat de la gent ja ha començat a demostrar amb força qui no hauria de fer el fatxenda, i on és la veritat i la raó… I com es condemnen els que defensen la llibertat d’informació per interessos creats de particulars contra el que és públic, és a dir, de totes i tots….   Però sí que ens  hem d’avergonyir  tots plegats, com societat, de tenir aquests dirigents i de patir sense protestes, aquesta mena de burla que en diuen “justícia”.

Amb més que solidaritat i estimació…. Agraint de manera molt sentida tot el que feu … avui estem com sempre (o més que mai) al vostre costat!

Àngels Martínez Castells (Punts de Vista)

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en sanidad pública y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

4 respuestas a Una sentència de vergonya per @_cafeambllet

  1. Pingback: Una sentència de vergonya per @_cafeambllet | Boletín Informativo de la Sanidad Pública

  2. Pingback: Del cafèambllet s’ha dit: | Artur Mas: On Són Els Meus Diners?

  3. Pingback: » Del cafèambllet s’ha dit: OnSonElsMeusDiners.cat

  4. Pingback: » Del cafèambllet se ha dicho DondeEstaMiDinero.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s