Dempeus per SALVEM la UPEC


Dempeus per la salut pública es suma a la campanya SALVEM la UPEC. Expressem el nostre suport a la campanya per la continuïtat de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC) i us animem a fer aportacions per aconseguir-ho.
.

La Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC) és filla d’un llinatge que no vol que resti desconegut. Fills i néts de les aspiracions de les classes populars catalanes del s. XIX, plasmades en el seu vell lema “Instruïu-vos i sereu lliures, associeu-vos i sereu forts, estimeu-vos i sereu feliços”, fills i néts de l’esforç de la primavera republicana dels anys trenta on s’anunciava que “Per damunt de tot, cultura”, i fills i néts de l’antifranquisme social i polític que aconseguí reconstruir la raó democràtica al nostre país. Volem que el llegat del passat també teixeixi el nostre present cap al futur.
.

Col•labora perquè no es perdi un espai de llibertat i reflexió, popular i democràtic!

Vivim moments difícils en el nostre país, cruïlles que sens dubte seran vistes en un futur no molt llunyà com històriques. Les esquerres semblen haver quedat bandejades d’aquest moment. Tan sols ho sembla. L’hegemonia neoliberal, teixida des de la dècada dels noranta del segle passat, ha fet gairebé impossible pensar i governar la realitat més enllà d’uns curts paràmetres que no són altra cosa que barrots. Entremig fins i tot la mateixa democràcia sembla perdre el seu sentit més profund. Abdicar ara no seria altra cosa que admetre una derrota en el just moment que totes les crítiques desplegades per les esquerres s’han mostrat punyentment certeres, en el just moment que les alternatives són més necessàries que mai.

La UPEC no vol abdicar d’aquest moment i d’aquesta necessitat. Convençuts que ara, com mai, és necessari un espai de diàleg, formació o reflexió de les esquerres en tota la seva diversitat, un espai que permeti impulsar i renovar de nou el vell programa de les esquerres,  ens fem el ferm propòsit de seguir endavant. Però per fer-ho també ara, com mai, fa falta que el poble de l’esquerra agafi de nou el seu destí en mans pròpies.

Us demanem  que col·laboreu amb la UPEC ajudant a què NO ES PERDI UN ESPAI DE LLIBERTAT I REFLEXIÓ, POPULAR I DEMOCRÀTIC!  Campanya de recollida de fons per a la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya

I aquesta és la voluntat que ens mou a buscar els recursos i els suports necessaris perquè això segueixi funcionant i portar a terme la 9a edició de les jornades de la UPEC. Ho pots fer de diferents maneres

Tria quina aportació vols fer:

1) Aportació ÚNICA mitjançant ingrés bancari al compte de la UPEC

ENTITAT OFICINA DIGIT CONTROL COMPTE
2100 3000 15 2201916046

ENTITAT OFICINA DIGIT CONTROL COMPTE
1491
  0001
21
2036958722
única de 50 €
única de _ € (tria la quantitat que vols aportar)
  (no oblidis posar el nom en el moment de fer l’ingrés)
.

2) Aportació ANUAL mitjançant domiciliació bancària.  Descarrega’t la BUTLLETA per domiciliar el pagament


(format word: retorna’ns la butlleta via correu electrònic)

(format PDF: retorna’ns la butlleta via correu postal)

(descarrega’t la informació de SALVEM LA UPEC)

Anuncios

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Uncategorized y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s