GUIA FÀCIL per no pagar l’Euro PerRecepta #novullREpagar


L’associació Dempeus per la Salut Pública, amb l’ajuda inestimable de Albano Dante i Marta Sibina que porten la Revista cafèAMBllet, ha el·laborat un PDF amb informació pràctica per a ‘insubmisos farmacèutics’. Feu click sobre la imatge:

Veieu també Materials per una Guia d’Insubmissió contra els REpagaments farmacèutics, publicat recentment en aquest bloc, i traduït al castellà per Àngels Martínez a Punts de Vista Cómo acreditar tu insumisión a la tasa de la vergüenza sobre los medicamentos.
.
I us recordem que des de fa uns dies tenim obert un compte corrent per rebre col·laboracions econòmiques per atendre les despeses que séstàn generant en dos casos de denúncia penal en els que estem participant com a part integrant de la IPP (Iniciativa Penal Popular).
.

Petició urgent!

Company/ya

Com sabeu totes i tots, vivim dies d’una intensitat molt important i creixent pel que fa a les nostres/vostres activitats i accions, en Defensa del Sistema Públic i Nacional de Salut, front les retallades – agressions – repagaments que els governs neoliberals de Catalunya i de l’Estat estan perpetrant.

Per diverses vies i organitzacions intentem sumar i confluir esforços en tots els fronts on som capaços d’incidir. També en la via judicial i a l’empar dels nostres drets socials i democràtics.

El cas és que se’ns ha girat molta feina i responsabilitats. També en sostenir i fer possibles els procediments legals on participen (“acció popular”) o podem desenvolupar. I això representa necessitats imperioses de recursos, humans sobretot, però també crematístics.

No és usual, ni a Dempeus, ni a la IPP, ni a les organitzacions que treballem plegades en el mateix objectiu de sanitat pública, això de “demanar diners”, però ara ha esdevingut una necessitat perentòria.

Tot i l’esforç generós i l’ aportació de treball solidari de companys/es advocats/des, NECESSITEM COBRIR ALGUNES DESPESES DE PROCEDIMENTS JURÍDICS. Basicament dues línies.

Una:
Ajudar a satisfer peritatges i informes tècnics per al procediment de la Sra. Carmen Mesa que son requerits a la seva filla Natàlia Fuertes, el seu gabinet jurídic, i nosaltres personats com “acció popular”. La quantitat és substancial i creiem que estem moralment obligats a participar en la recollida de recursos. De fet es tracta de poder satisfer, com abans millor, factures generades en el procediment. Aquesta és la crida més urgent.

Dues:
Conformar una base econòmica per treballar la denúncia, si finalment s’escau, del cas Crespo. Hem començat a fer algunes prospeccions en aquest sentit i això comportarà alguna despesa.

Per tant, us volem convidar a participar activament i solidaria en aquesta RECOLLIDA DE DINERS per desenvolupar les accions judicials. No és ni agradable, ni habitual, però aquest cop és imprescindible. En cap cas pot quedar sense tractar una via judicial per manca d’ un suport econòmic, que no tenim organicament ni institucional.

SI US PLAU, FEU LES VOSTRES APORTACIONS, el més aviat que pugueu, a al COMPTE CORRENT DE DEMPEUS PER LA SALUT PÚBLICA, 2013 0050 83 0201691465.
El codi I.B.A.N. (per si fa falta) es: ES83 2013 0050 8302 0169 1465 (Catalunya Caixa).

Feu constar “Natalia” o “cas Crespo” per tal d’identificar la destinació.

És un compta que aportem de forma ràpida i instrumental al servei dels objectius, i que naturalment, compromet a una rendició de comptes i explicació posterior de l’us fet amb els recursos.

Salut i agraint des de ja la vostra solidaritat i generositat. Això NO ÉS UNA MARATÓ DE TV-3 !!, és Salut.
Salut i Dempeus !!

Dempeus / IPP

 

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en sanidad pública y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a GUIA FÀCIL per no pagar l’Euro PerRecepta #novullREpagar

  1. francina gimenez rosell dijo:

    jo no tinc ni un puto euro, aixís q no puc ajudar, soc jubilada amb 550 de pensió, i vaig a un menjador social.

  2. lourdes g dijo:

    compañeros podriais hacerlo mas grande para poder leerlo mejor e incluso hacer copias mas facilmente .

  3. Lourdes, en el link https://dempeusperlasalut.wordpress.com/2012/07/11/guies-facils-per-insubmissos-per-no-pagar-leuro-per-recepta-en-catala-i-en-castella/, que está en el lateral derecho de nuetro bloc, si entras en las guías puedes ampliarlas con el ratón.
    Espero que te sirva.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s