La IPP reb un premi UPEC 2012


Una bona notícia de tant en tant no fa mal i anima!! La UPEC (Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya)  ha concedit, a la IPP, un dels seus Premis honorífics del present curs.

Aquest reconeixement és un estímul per tirar endavant les dures lluites que se’ns van girant. Sempre en tots els fronts possibles, empoderats, insurgents i rebels.

Estaria molt bé que divendres 6, a les 12, tal com ens convoquen, en trobéssim totes aquelles persones de la IPP que en sigui possible, en el marc dels actes de cloenda de la UPEC, a la Sala d’actes de CCOO de Catalunya – Via Laietana, 16 de Barcelona.

ENTREGA DE PREMIS UPEC – 2012

DIVENDRES 6 DE JULIOL EN EL MARC DE L’ACTE DE CLOENDA DE LA 8a EDICIÓ DE LA UNIVERSITAT PROGRESSISTA D’ESTIU DE CATALUNYA es durà a terme l’entrega dels Premis UPEC 2012 a :

L’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCB), per la seva tasca fonamental de sensibilització, prevenció i educació de la societat en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva. Com a part d’aquesta feina han impulsat l’Observatori dels Drets Sexuals i Drets Reproductius (ODSiDR), un servei de referència per a persones professionals del sector, grups de recerca, entitats i administracions.

La Iniciativa Penal Popular en defensa del sistema públic de salut, promoguda per Dempeus per la Salut Pública i altres col·lectius, per la seva voluntat de denunciar i exigir responsabilitat penal als responsables de les retallades en sanitat, que representen un atac brutal a l’estat del benestar.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a La IPP reb un premi UPEC 2012

  1. Pingback: Enhorabona a la Iniciativa Penal Popular, premi UPEC 2012!,! « Punts de Vista

  2. Pingback: La IPP reb un premi UPEC 2012 | Boletín Informativo de la Sanidad Pública

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s