La IPP reb un premi UPEC 2012


Una bona notícia de tant en tant no fa mal i anima!! La UPEC (Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya)  ha concedit, a la IPP, un dels seus Premis honorífics del present curs.

Aquest reconeixement és un estímul per tirar endavant les dures lluites que se’ns van girant. Sempre en tots els fronts possibles, empoderats, insurgents i rebels.

Estaria molt bé que divendres 6, a les 12, tal com ens convoquen, en trobéssim totes aquelles persones de la IPP que en sigui possible, en el marc dels actes de cloenda de la UPEC, a la Sala d’actes de CCOO de Catalunya – Via Laietana, 16 de Barcelona.

ENTREGA DE PREMIS UPEC – 2012

DIVENDRES 6 DE JULIOL EN EL MARC DE L’ACTE DE CLOENDA DE LA 8a EDICIÓ DE LA UNIVERSITAT PROGRESSISTA D’ESTIU DE CATALUNYA es durà a terme l’entrega dels Premis UPEC 2012 a :

L’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCB), per la seva tasca fonamental de sensibilització, prevenció i educació de la societat en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva. Com a part d’aquesta feina han impulsat l’Observatori dels Drets Sexuals i Drets Reproductius (ODSiDR), un servei de referència per a persones professionals del sector, grups de recerca, entitats i administracions.

La Iniciativa Penal Popular en defensa del sistema públic de salut, promoguda per Dempeus per la Salut Pública i altres col·lectius, per la seva voluntat de denunciar i exigir responsabilitat penal als responsables de les retallades en sanitat, que representen un atac brutal a l’estat del benestar.

About these ads

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

3 respuestas a La IPP reb un premi UPEC 2012

  1. Pingback: Enhorabona a la Iniciativa Penal Popular, premi UPEC 2012!,! « Punts de Vista

  2. Pingback: La IPP reb un premi UPEC 2012 | Boletín Informativo de la Sanidad Pública

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s