UGT i Dempeus per la salut de les dones


 

Àngels Martínez Castells durant la xerrada

L’Adelina Carrillan Ramirez, de Polítiques d’Igualtat de l’UGT del Maresme, ens envia el següent relat de la Jornada «L´Ús del Llenguatge a la Violència Masclista» celebrat el passat 24 de novembre a Mataró en conmemoració del Dia Internacional contra la violència masclista, en el qual va participar l’Àngels Martínez i Castells amb una xerrada sobre Salut i Gènere.

“La crisi es més dura pels sectors més vulnerables”. LA UGT AMB EL 25 DE NOVEMBRE.

Dia Internacional per la Eradicació de la violència masclista a Mataró

El dia 24 de noviembre, la UGT Maresme va conmemorar el Dia Internacional per la Eradicació de la violència masclista amb una jornada de reflexió en la que va intervenir la Dra Angels Martinez Castells en representació de Dempeus per la Salut Pública qui va començar dient : La crisi es més dura pels sectors més vulnerables. Les dones som les primeres acollidores en els casos greus, les amortidores de tensions, les primeres víctimes de les desigualtats, les grans responsables de les cures necessàries per què la vida (o la supervivència) continuï tenint un perfil amable.

Amb una nodrida presència de delegats i delegades i a la nostra seu , els ponents van tractar els temes d´itineraris d´actuació, salut i gènere.

Angels va apostar per la Potenciació de les polítiques i accions per a la Igualtat, la existència de serveis públics i la sancions per a la gent maltractadora.

Taula de la Jornada a Mataró el 24 de novembre de 2011

La Responsable de Polítiques d’Igualtat de la UGT Maresme va tancar l’acte dient que és una prioritat pel sindicat donar als seus delegats/des totes les eines per poder atendre a les discriminacions dins les empreses. Apostar pels Plans d´Igualtat i els seus protocols per a poder eradicar la violència oculta que existeix també en l’àmbit laboral.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Género, Salud pública y etiquetada , , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s