Dempeus per la salut pública ha estat proposat en la categoria de Projecte Social del Premis Proteus d’Ètica


Hem rebut amb molt d’agraïment i satisfacció la nostra nominació a la tercera edició dels Premis Proteus d’Ètica que es celebraran el proper 12 de desembre.
Aquest és el mail en que ens ho comuniquen:
 

PREMIS PROTEUS D’ÈTICA Per a iniciatives i persones que promouen l’ètica

Benvolguts,

Ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que Dempeus per la salut pública ha estat proposat com a candidat als III Premis Proteus d’Ètica.

Els guardons són una iniciativa d’Editorial Proteus, un segell editorial fundat el 2008 amb la voluntat d’apropar l’ètica al gran públic, conscient de la necessitat de promoure la reflexió sobre valors bàsics per a la convivència i la realització personal i social. Aquesta tasca va més enllà de l’àmbit purament editorial, com demostra l’organització dels Premis Proteus d’Ètica, un projecte que des de 2009 pretén reconèixer aquelles iniciatives, empreses o persones, que d’una manera significativa, descriuen, analitzen, tracten o promouen l’ètica o contribueixen a la seva difusió a la societat amb les seves accions i/o el seu exemple.    

En aquesta edició s’atorgaran premis en les següents categories:

 1. Personalitat de l’any…
  • En l’àmbit esportiu
  • En l’àmbit de la cultura i la comunicació
  • En l’àmbit social
 2. Iniciativa empresarial
 3. Projecte social
 4. Projecte pedagògic
 5. Cultura i Comunicació

Dempeus per la salut pública ha estat proposat en la categoria de Projecte Social.

Els candidats han estat proposats per iniciativa popular, que, articulada a través d’un bloc, ens han fet arribar propostes per a la categoria de Personalitat de l’Any; i per un Comitè d’Experts, format per persones, empreses i entitats, que per la seva trajectòria i especialització, han aportat el seu bon criteri a l’hora de proposar candidats en la resta de categories dels Premis. 

Les candidatures proposades han estat remeses al Jurat, que properament es reunirà per deliberar i emetre el seu veredicte. El Jurat dels III Premis Proteus d’Ètica està format per:  José-Félix Lozano, doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de València; Margarita Boladeras, catedràtica de Filosofia Moral i Política de la Universitat de Barcelona; Francesc Torralba, doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona, catedràtic de la Universitat Ramon Llull i director de la Càtedra Ethos d’Ètiques Aplicades de la mateixa Universitat; Norbert Bilbeny, catedràtic d’Ètica de la Universitat de Barcelona i degà de la facultat de Filosofia de la mateixa universitat; Gregorio Luri, doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona i llicenciat en Ciències de l’Educació; i Miquel Osset, director d’Editorial Proteus.  

Els guanyadors del premis es donaran a conèixer el proper 12 de desembre, en un acte que tindrà lloc al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya, sobre el qual us donarem més detalls ben aviat, i al qual esperem comptar amb la vostra presència.

Us felicitem per la vostra candidatura i restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta,

Ben cordialment,

Elisenda Campi
Comunicació Editorial Proteus

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Uncategorized y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s