Cap de setmana Dempeus a Montmeló i a Terrassa


Aquest cap de setmana Dempeus participa en dues activitats, el dissabte a Montmeló dins les primeres Jornades Indignades que es faran el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre de 2011 a Montmeló. Aquest esdeveniment neix amb la voluntat d’oferir espais de trobada i reflexió crítica i altermundista oberts a la participació democràtica de tota la ciutadania mitjançant la realització de tallers, activitats, fòrums de debat, xerrades i ponències al mateix temps que pretén ésser un lloc de trobada per la propera reunió de coordinació del conjunt d’assemblees d’indignats/des del Vallés Oriental.

Tant de bó que aquestes jornades ens ajudin a enriquir la llibertat de pensament i la imaginació, a aprendre i desaprendre coses noves i velles, a seguir enfortint la cooperació mútua i solidària entre nosaltres amb ple respecte a la igualtat, la llibertat i la fraternitat. Agraïm molt sincerament a totes les persones, especialistes, ponents, asociacions, moviments socials i assemblees que un dia van decidir creure que la lluita per un altre món possible era indispensable i esdevé. ara més que mai, impostergable.

L’Àngels Martínez intervindrà en nom de  Dempeus per la Salut Pública el dia 1 de les 20 a les 21:30 a la Plaça de la Vila de Montmeló. Per consultar  la programació cliqueu aquí. Sigueu benvinguts i benvingudes a les vostres jornades!

I el diumenge 2 d’octubre a Terrassa, també l’Àngels Martínez, en nom de Dempeus per la salut públic, intervindrà en la xerrada sobre la reforma constitucional i les implicacions que el sostre de dèficit públic i les retallades tenen sobre la nostra salut, en un acte organitzat pels acampats de Terrassa.

Perquè, en paraules de Gaspar Llamazares en la seva intervenció al Ple del Congrés de Diputats el 30 d’agost:

…, no se trata de rigor, no es verdad, y tampoco se trata de estabilidad, se trata fundamentalmente de recortes sociales, se trata de privatizaciones y se trata de  recesión económica. Eso es lo que ustedes están entronizando en el día de hoy, el fracaso del ajuste frente a la crisis, eso es lo que convierten ustedes en principio constitucional. No es verdad, pues, buena parte de su razonamiento sobre esta reforma constitucional.

Podeu llegir la intervenció completa aquí.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Convocatorias, Salud pública, sanidad pública y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Cap de setmana Dempeus a Montmeló i a Terrassa

  1. Pingback: El nuevo rapto de Europa « Punts de Vista

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s