Prou retallades! seguim dempeus


Dues convocatòries immediates contra les retallades del serveis públics per part de la Generalitat.

Aquesta tarda a les set de la tarda a la Vall d’Hebron

i demà a dos quarts de dotze davant el Parlament.

CONCENTRACIÓ EN DEFENSA DE L’HOSPITAL DE LA VALL D’HEBRÓN

DIMARTS 31 DE MAIG A LES 19 h. 

fulletoValldHebron31maig

L’hospital Vall d’ Hebron es el centre sanitari de referència pels veïns y veïnes de Nou Barris i ja s’està veient afectat per les retallades que exigeix el Govern de la Generalitat.

Tancament de quiròfans i llits, anul·lació de milers d’intervencions, augment de les llistes d’espera i proves diagnòstiques, molts treballadors i treballadores que no tornaran a contractar. 

Aquestes mesures suposaran a curt termini una baixada d’un 40% en l’activitat de l’hospital.   

ANEM A L’HOSPITAL DE LA VALL D’ HEBRON A DIR PROU

Contra les retallades en sanitat pública i seguint els acords de la passada assemblea, hi ha una convocatòria per demà dimarts 31 de maig a les 18h a la marquesina de la Via Júlia per anar cap a l’hospital de la Vall d’Hebrón, on hi haurà a les 19h una concentració amb els/les treballadors/es de l’hospital.

Si la convocatòria és massiva hi ha la idea de fer una cadena humana envoltant tot l’hospital de la Vall d’Hebron.

SALVEM LA VALL HEBRON de les retallades de CiU!
    
Asamblea Indignad@s9Barris
www.acampada9barris.wordpress.com

Prou retallades! 1 de juny a les 11:30 davant del Parlament

Prouretallades

El dissabte, 14 de maig, més de 200 entitats ens varem unir per defensar l’Estat del Benestar i protestar contra les retallades en els serveis públics.

En cap moment ens hem plantejat que res acabava ni començava el 14M. No començava perquè són molts els treballadors i treballadores dels serveis públics que dia rere dia, i arreu, es manifesten amb una geometria variable d’accions, i continuaran fent-ho, i són moltes les organitzacions que, de forma també coordinada, han impulsat la veu contra les retallades a molts territoris del nostre país organitzant diverses mobilitzacions ciutadanes com, per exemple, l’exitosa manifestació de Tarragona del proppassat dia 12, o les mobilitzacions a moltes altres ciutats i pobles de Catalunya.

I continuaran fent-ho perquè el 14M no s’acaba aquí. La ciutadania continua mostrant el seu rebuig a aquesta manera d’abordar la sortida de la crisi i es continua mobilitzant. I si el Govern persisteix en la seva voluntat de retallar el nostre Estat del Benestar i els drets de ciutadania, continuarem oposant-nos-hi fermament!

Tenim reptes molt clars per al futur immediat i per a més endavant. Els pressupostos estan a punt d’entrar al Parlament, i ara aquest és el pal de paller de la nostra lluita: Garantir recursos suficients per mantenir, millorar i fer possibles uns serveis públics suficients i de qualitat, perquè la salut, l’educació, els serveis socials, l’atenció ciutadana, la seguretat… no són una mercaderia. I els defensarem fins a on calgui.

Per aquest motiu us informem de la propera actuació que durem a terme, ja que el proper dia 1 de juny el Parlament de Catalunya pot aprovar la pràctica eliminació de l’impost de successions. La Plataforma per una fiscalitat justa, ambiental i solidària ha preparat una acció de protesta per aquell mateix dia a les 11.30 h, davant del Parlament (porteu cassoles!).

Us animem a que us sumeu a la iniciativa i en feu difusió!

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Convocatorias y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s