Exigències en sanitat a #acampadabcn (i de Dempeus a Olot)


Aquest són també dies de reclamar, juntament amb una democràcia de veritat,  una salut i una sanitat públiques, sense retallades, amb atenció, docència i investigació digna per a totes les persones, que atengui a totes les malalties, fins i tot les que es volen invisibles. De fet, difícilment és possible una democràcia real si es segueixen menystenint i desfigurant els drets de ciutadania i es fomenta la desigualtat social fent polítiques que signifiquen un increment important de les desigualtats en sanitat i en salut.

Els amics i amigues de la comissió de sanitat de la Plaça Catalunya ho tenen prou clar: Aquesta és la fotografia del cartell que ens han enviat des de l’#acampadabcn i que fem nostre, juntament amb unes paraules de l’Angels Martínez Castells de quan va anar a Olot a presentar Dempeus per la Salut Pública i que no hem publicat fins ara (quan les urnes ja estant pràcticament tancades) per respecte a la necessària pluralitat de la nostra organització :

exigencies-de-sanitat-a-_acampadabcn.jpg

.

I la nostra presentació a Olot:

Veure també, a La ratera: Recortes sanitarios que hacen perder la salud (I), (II), i (III).

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Convocatorias, Enfermedades emergentes FM SFC SQM, Salud pública. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s