Debat sobre Crisi i Salut


tvbadalona.jpeg

Ahir al programa Debat de la TV de Badalona va participar el nostre company Dr. Antoni Barbarà. De ben segur que els hi agradarà. 

Moltes vegades a les televisions locals es troben programes millors i infinitament més interessants que els ens enganyen, atabalen i entonteixen des de les grans cadenes… Un exemple? Doncs el debat d’aquesta setmana a la Televisió local de Badalona que presenta el següent dubte: com afecta l’actual crisi a la salut de les persones?

Des de la redacció escriuen que «vivim temps agitats econòmicament, socialment i laboralment. I aixó repercuteix en la vida quotidiana de les famílies. Els treballadors pateixen per la inseguretat laboral. Hi ha una por real a perdre la feina. Els empresaris pateixen per la incertesa dels mercats. Viuen el perill també real d’haver de tancar l’empresa. Com repercuteix en la salut tot aquest conjunt de preocupacions? Són malalties laborals? Quines eines tenim treballadors i empresaris per fer front amb garanties a aquest problemes de salut tan física com mental?»

Doncs van anar a fer les preguntes a les persones adequades. El presentador, Josep Martí, ens presenta les persones que hi participen:

– La Dra. Elena Domènech, metgessa del treball, especialista en prevenció i riscos laborals.
– La Dra. Teresa Sayrol, metgessa de família de Montgat.
– El Dr. Antoni Barbarà Molina, metge internista i presentat com assessor de salut pública de l’Ajuntament de Barcelona.
– El Sr. Josep Hallado, empresari, PIMEC.

En concret, i sense voler desmerèixer ningú, escoltin amb especial atenció el que explica l’amic, metge (i blocaire) Antoni Barbarà Molina en el debat. En aquest debat dóna encara més arguments per l’existència de Dempeus per la Salut Pública, de la que en Toni Barbarà n’és el millor Secretari. El tema no s’esgota ni en cinc minuts, ni en els cinquanta que dura el video, però si els interessa el tema, els asseguro que el veuran més d’una vegada.

barbara-a-tvb.png

Per veure el video cliqueu sobre la imatge o directament aquí.

I si voleu llegir més sobre aquest tema us recomanem els següents links:

CRISI I SALUT LABORAL: CONCLUSIONS I RECOMANACIONS

Crisi, Salut i Participació: sostenibilitat i alternatives

DEMPEUS A LA JORNADA DE ‘CRISI I SALUT LABORAL’

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Salud Laboral, Salud pública y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s