Marina Geli Inaugura una porteria


Protesta de les persones afectades de fibromiàlgia i síndrome de fatiga contra la gestió de Marina Geli.


Aquests dies,  els partits polítics es dediquen de ple a preparar les seves respectives campanyes electorals, però la Consellera Geli s’avança a tothom i aprofita qualsevol oportunitat per tal d’esgarrapar vots. Aquesta manera de fer, la va dur, ahir dimarts a les 7 del vespre, a portería“inaugurar” la nova seu d’un petita associació de malalts de Síndrome de Fatiga Crònica, del barri de Les Corts de Barcelona,  que s’havia traslladat 50 metres més amunt d’allà on eren, i havien llogat el que fins ara era una modesta porteria d’una comunitat de veïns. La Presidenta d’aquesta entitat, aprofitant-se d’aquesta frisança per a obtenir vots a tot preu, va convidar a presidir aquest acte a la Consellera Marina Geli i a la Diputada Manuela de Madre. Aquesta última es va fer representar per la sempre omnipresent Emília Altarriba, presidenta de la Fundació FF, entre els molts càrrecs de confiança que ostenta.

Paradoxalment, es va produir un fet que ningú esperava: un bon nombre d’associats d’aquesta entitat es varen presentar davant la seu de l’associació, juntament amb d’altres persones malaltes i familiars que s’hi varen anar sumant; i amb crits, xiulets i pancartes varen fer una sorollosa protesta contra unes “personalitats” que ben poc han fet en els darrers set anys per millorar la qualitat de vida de les persones malaltes de fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica. La indignació de la gent era més que palpable i els associats consideraven una autèntica provocació que la Consellera Geli es dediqui a inaugurar porteries quan encara té pendent posar en marxa de forma efectiva les unitats hospitalàries que el Parlament de Catalunya la va instar a crear el mes de maig de 2008. I així, mentre una trentena de persones participaven d’aquesta “inauguració”, unes dues-centes protestaven, a peu dret al carrer, envoltades per nombrosos membres dels cossos de seguretat, (Guardia Urbana i Mossos d’Esquadra) als quals s’ha d’agrair que col·laboressin a que aquest acte espontani de protesta es desenvolupés sense incidents.

La gent es queixava de que els vots s’han de guanyar a base de rigor i seriositat en l’exercici del govern, i mai jugant amb les emocions de les persones desfavorides.

Ahir, malgrat la complicitat dels directius d’aquesta petita associació, la Consellera Marina Geli i la Diputada Manuela de Madre no van aconseguir esgarrapar cap vot del col·lectiu de persones malaltes de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica. I, tot i estar acabant el seu mandat, la Consellera Geli va ser acomiadada amb xiulets i crits de “Geli dimissió!”. Podeu veure valoracions sobre el moment “professional” de la Consellera a Marina Geli, ja n’hi ha prou!A continuació us deixem unes fotos de l’esdeveniment i us avisem que aquesta matinada, a la 1 en el programa La nit dels ignorants 2.0 de CatRadio podeu escoltar l’entrevista que ens ha fet Xavier Solà durant la manifestació.

amb petits espectadors

rotllana

el Sergi i la Cristina

cantando Ay Marina! Ay Manuela!

no_somos_invisibles

entrevista_catradio

geli va a la porteria

frente a la porteria

Ja ha sortit la notícia a la premsa al 3cat24.cat, Geli, escridassada i increpada per una trentena d’afectades de fibromiàlgia. Hem d’esclarir que erem més del doble d’una trentena, però ens hem hagut de dividir per cobrir les dues portes de sortida de l’Ajuntament.  Tampoc és cert que hagi estat insultada, més enllà de dir-li”mentidera”. Se li ha dit que dimitís, que marxi ja, que ens ha traït, que no ha complert, que menteix, etc., però insults, insults, no n’hi ha hagut.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Enfermedades emergentes FM SFC SQM y etiquetada , , , , . Guarda el enlace permanente.

46 respuestas a Marina Geli Inaugura una porteria

 1. Una verguenza de Boicot dijo:

  Dividiendo a las entidades no conseguid nada…
  Yo estuve en este acto (soy familiar de una afectada) y os aseguro que el boicoteo se produjo por otras personas ajenas a la entidad que organizaba.
  Mientras en la sala había unas 200 personas, abajo en la calle había sólo unas 20 personas con megáfonos y pitos.
  El lamentable que otras entidades boicoteen a otros afectados.
  Y también decir que en un par de ocasiones hubo dos intento de agresiones por 2 personas que participaban en este boicot.
  Me parece perfecto reclamar y manifestarse en contra de la Consellera (faltaría más), pero NO al boicoteo de otros afectados.

 2. Rosa dijo:

  Això us ho haurieu d’haver pensat abans de convidar a la Marina Geli i a la Manuela de Madre per a la inauguració. En cap moment ningú va fer un crit contra la teva i meva entitat, tots van anar contra la Geli i el mal tracte que ens ha dispensat a tots els afectats en els darrers set anys. Què pensava la Junta quan va decidir aquesta tonteria? Vanitat, tot és per vanitat i tenir una fotografia a la tauleta del menjador.

 3. lídia dijo:

  Els que ahir estavem presents en aquest acte de protesta a la Consellera portem ja massa anys esperant una atenció digna que no arriba, estem tips de mentides, d’haver de pagar tractaments i proves. Alguns ho heu entés malalment. No és un boicot. Sisplau…prou mentides.

 4. Joan Coll dijo:

  La foto amb els municipals i els mossos mirant-s’ho, amb la companya somrient passant davant d’ells amb la pancarta, recull fidelment l’actitud de les forces de seguretat en tot moment: respecte absolut per la protesta (fins i tot miraven de que els malalts i malaltes no prenguessin mal, tot aturant el tràfic i obrint-los pas). Val a dir que també sabien que no hi havia pas altra intenció que cridar, xiular i recriminar una determinada manera de fer política i que aquella protesta la feien unes persones malaltes que haurien caigut a terra amb una sola bufada.
  En canvi, la consellera no va tenir la valentia d’aturar-se ni trenta segons per a saber què volía tota la gent que estava protestant. I segurament va ser aquesta altivesa i aquesta indiferència el que va acabar de fer enfadar a unes persones que, en alguns casos, ja fa temps que viuen més enllà dels límits. I més encara l’actitud arrogant i la mirada desafiant de la senyora Emília Altarriba, qui vol passar per ser només la presidenta de la Fundació Afectats i Afectades de FM i SFC (fundació en la qual l’única suposada afectada és la diputada i vocal de la fundació Manuela de Madre), però qui, alhora, és persona de “confiança” de polítics i gestors diversos, essent patrona de la Fundació Personalia (del Consorci Hospitalari de Catalunya) i que sembla haver estat designada (per ves a saber qui) per a fer-se càrrec del control d’aquests ciutadans tan problemàtics i preocupants: les persones malaltes de FM i SFC, desateses, poc i mal reconegudes i, sovint, abocades a l’exclusió social. Aquest orgull i aquest cínisme és el que, evidentment, fa vessar uns gots que ja fa temps que no admeten més aigua.

 5. Vanessa dijo:

  Aquest matí m’he despertat llegint l’escridassada al Público, tot i que era un breu enhorabona pel ressò mediàtic que no és fàcil.

 6. chaenomeles dijo:

  Despues de haber visto el comportamiento histerico del grupito que habia a las puertas de la “porteria”,no me estraña que nos intenten enviar sistematicamente al psiquiatra…
  Eso no fue expontaneo, sino absolutamente preparado i desgraciadamente parecia mas un grupo antisistema que un grupo de enfermos.

 7. àngels dijo:

  Sento molt no haver pogut estat ahir amb vosaltres. No em desperta cap simpatia aquesta consellera abanderada del co-repagament, tant amiga del senyor Güemes i les privatitzacions, que es va atrevir a escridassar a un grup de persones malaltes quan defensaven els seus drets i els sotmetien a la opinió pública recollint més de 140.000 signatures. No és la única persona que ens va tractar malament en aquells moments d’autèntica participació política, i ja en parlarem en algun altre moment. El que menys es pot dir de les persones que volem que es compleixi la Resolució 203/VIII (entre les que em trobo) és que som antisistema. A no ser que s’entengui el sistema com una manera de lucre personal. O com fa la consellera Geli, i algun altre “polític” que li feia de palanganero, que s’aprofiten del sistema per imposar les seves dèries que, casualment, sempre les afavoreixen a elles i als poderosos que freqüenten. Per això té tant bona premsa en els mitjans “majoritaris” la Consellera, començant per TV3: perquè fa el que vol el sector privat de la sanitat i la indústria farmacèutica, i no té en compte ni les persones malaltes ni les seves necessitats. És una autèntica llàstima que ella hagi estat al front de les polítiques de salut d’un govern de progrès i d’esquerres i no hi hagi hagut més veus que l’hagin posat en evidència.

 8. Mercè dijo:

  Que algunes persones van estar molt nervioses i van increpar la consellera és cert. Però és que parlem de persones malalts que duen anys lluitant per aconseguir l’atenció que necessiten i que ho han hagut de fer a la defensiva de les constants manipulacions del Departament de Salut.
  No es pot demanar que aquestes persones a sobre tinguin la sang freda de guardar la compostura en tot moment, sobretot quan s’està polititzant un tema tan sensible a la seva mateixa cara.
  L’error va ser el mateix de tantes vegades: barrejar interessos amb la vanitat de petites associacions que volen estar a la foto amb els polítics encara que aquests no estiguin fent res per la gent a qui representen.
  I sincerament, aquests comentaris sobre “boicots” i sobre “antisistemes organitzats” semblen de l’estil que feien servir els feixistes d’altres temps. Eren persones malaltes, cansades i crispades per la indiferència del poder, que manifestaven el seu malestar fent ús dels seus drets. I que carai: això també deu anar en l’elevat sou de la consellera, igual com utilitza la web del departament de salut per a promocionar els actes de presenació del seu llibre.
  No tinguem la pell tan fina.

 9. chaenomeles dijo:

  Soy la primera en desear que la unidades hospitalarias de SFC funcionen corectamente y es mas se que desde la asociacion que increpasteis se esta intentando que estas unidades trabajen con el “concenso canadiense” como protocolo. Pero el chou que nontaron ahier no es correcto ni solidario.

 10. Mercè dijo:

  Aprciada chaenomeles,
  No se increpó a ninguna asociación, sino a una consellera. Recuerda que entre las personas que protestaban también había soci@s de esa pequeña asociación. Contra la asociación no había nada, aunque la actitud de sus directivos, participando de un acto de campaña política basado en la mentira, deja mucho que desear por parte de los que dicen representar a los enfermos.
  Lo importante no es lo que opine la directiva de una pequeña asociación de barrio, sino lo que opinan la inmensa mayoría de las personas enfermas y sus familias.
  Lo que no es correcto es utilizar estos temas para lavarse la cara públicamente, y lo que no es solidario es estar pendientes de la foto con el político de turno y no estar realmente con la gente que sufre.

 11. chaenomeles dijo:

  Ademas el articulo escrito, lleva muchas mentiras,esta sesgado ya que se ha manipulado la realidad de los acontecimientos,realizar estas declaraciones para mi es manipulación.
  Es muy triste ver que individuos que ni tan solo estan diagnosticados consiguen engañar a pobres gentes que no tienen el camino claro o les falta una informacón imparcial.

 12. Margarita dijo:

  Estoy de acuerdo con lo de que “individuos que ni tan solo estan diagnosticados consiguen engañar a pobres gentes que no tienen el camino claro”. Supongo que te refieres a ciertas directivas que unicamente utilizan la sanidad privada y se pasan el dia montando festejos para su brillo y pompa.

 13. anonim dijo:

  Molta gent haviem advertit que això de convidar la Geli no era una bona idea haviem rebut trucades dels associats protestant i mails però no hi va ver res a fer, en el fons tots ens varem alegrar de veure l’escridassada que es va emportar la Geli.

 14. Una verguenza de Boicot dijo:

  Es una respuesta al comentario de Mercé:
  El lenguaje que utilizas es ridículo y encima mentiroso. Yo no soy fascista como tu dices, es de ser muy mediocre que me insultes con el peor de los calificativos que puedo recibir.
  Si te lees de nuevo mi opinión en todo momento no me meto con los manifestantes por haberlo realizado, incluso digo que es normal que la Consellera reciba este abucheo. Pero lo que no me pareció justo fue que se boicotease un acto democrático en el que también se le puso “los puntos sobre las i” a la Consellera.
  Lo que si me parece indecente es que se le trate a esta asociación como de Barrio, cuando tiene asociados de toda Catalunya y España.
  También es muy poco parcial el que hace este articulo llamando modesta porteria a la nueva sede. Eso si que es increpara a una entidad que lucha por los valores de sus socios/as. Además estoy seguro que ni ha entrado:

 15. Jose Luis dijo:

  Es cierto, todos los que estabamos ahi pensamos lo mismo, que la Geli se merecia toda esa protesta. Lleva siete años dando por ahi y todo lo que se ha conseguido es por lo que han luchado los enfermos. Yo acompañaba a mi mujer, que es de la asociación y esta muy enferma y al salir del Ayuntamiento nos quedamos en la calle como todo el resto de gente. Sinceramente nadie acompaño a la Geli en su visita a la asociación, fuera de las de la Junta y todos esos seguratas que llevaba. El resto nos quedamos fuera y nos sumamos a la protesta.

 16. Mercè dijo:

  “Una verguenza de boicot”,
  Pues sólo queda decirte que el lenguaje que utilizas tu, el tono y la forma de firmar, lo dicen casi todo de ti y de tu intención.
  Me da igual si es de barrio o si se hace llamar “internacional”. No lo decía con ánimo despectivo sino retratando una realidad de una asociación que está ubicada en Les Corts, que apenas tiene actividad en Les Corts (por cierto, con su actual directiva todas las actividades son pagando) y que cuenta con no más de doscientos socios activos. Cuando la ILP que dio lugar a la Resolución obtuvo más de 140.000 firmas de apoyo y estaba inpulsada por organizaciones que representan de forma directa a más de 8000 personas enfermas y familiares.
  Muchos socios nos quejamos de este acto a la directiva, por las mentiras y por el momento elegido (campaña electoral), y la directiva decidió ir a la suya y hacerse la foto (y, de paso, un favor a la consellera). Si se hubiera hecho caso de las propias críticas y reflexiones internas, esto no habría pasado. Gracias, pues, a la presidenta de esta nuestra “gran asociación con socios de toda España” y a la propia Consellera.

 17. Gustavo dijo:

  Me hubiera gustado un montón estar ahí con todos vosotros, lamento habermelo perdido! Felicidades a todos los que lo pudisteis gozar…

 18. Isabel dijo:

  Jo si que hi vaig anar i ho vaig passar malament per que varen ser dues hores i mitja allà dretes, i no podia més. Avui no m’he llevat fins l’hora de dinar, però crec que era el que haviem de fer. Aquestes coses no es poden deixar passar com si res. No hauria de ser legal oferir una associació per fer campanya electoral a cap partit politic. La M. Antònia diu que s’ha d’estar be amb tothom, però allà no hi era tothom. Només estaven les del PSC, oi. Em sembla molt malament. Jo em sento com si se’ns hagués venut. Vaja, que em va fer un disgust molt gros quan vaig rebre la invitació. Ara crec que entre tots ho hem arreclat, oi.

 19. J.M.P. dijo:

  Geli ha hecho cosas bien, mas de las que nos podamos pensar pero si reconozco que si un tema se le ha atravesado ha sido el de estas enfermedades. Se lo ha tomado de una manera personal, y desde un principio se puso en contra de cualquiera que no fuera del grupo de las de Santa Coloma. Creo que fueron ellas las que le envenenaron la mente, porque de verdad que es una mujer inteligente y algunas cosas las ha hecho bien.

 20. Maite dijo:

  Pues mira que era facil hacer las cosas bien. No pediamos la luna, pediamos tener unos médicos a los que acudir y que no tuvieramos que esperar dos años y medio para que nos dieran hora. No le ha dado la gana de hacer las cosas y no las ha hecho. Espero que el próximo en su cargo sea mas humano.

 21. chaenomeles dijo:

  Si, la Mº Antonia dice “que s’ha d’estar be em tothom” por eso pasadas las proximas elecciones volveremos a invitar a la Consellera, sea del partido que sea. Pues nos hemos dado cuenta que si los que padecemos SFC no nos ponemos en marcha por nosotros mismos, nadie lo hara, excepto los que desean lucrarse a cuenta nuestra.

 22. Montse dijo:

  Companya Chaenomeles ja m’agradaría poder parlar tranquilament amb un metge que conegués la meva malaltía o que quan parli amb el meu metge de capçelera sapiga si alló que li explico es nou o bé es de la mateixa malaltía.
  Bé no se perque dius que el vostre acte era “democrátic”…A més ames també m’agradaría saber el teu nom, tots signem els misatges amb elo nostre.
  Bé lo que segur que es democrátic es poder manifestar-se pacificament al carrer per reclamar els teus drets com a malalt.Només fa falta veure les fotos si semblem que nem de festa.
  Lo que si que em va molestar de els companys de la vostra associació es que perque no molestesin ens deian callesim per que allí hihabían malalts, axó si que es ridícul, no et sembla?

 23. chaenomeles dijo:

  Montse cuando estaba habierto el foro de Emanescua, (del que aprendimos mucho, ya que entonces no se sabia nada) yo ya firmaba como chaenomeles o chae, hay mucha gente que solo me conoce por este nombre.
  Tal vez no sepas ni de que te hablo, pues hace varios años.
  Yo lo que realmente deseo es que tengamos una prueba diagnostica, de esta forma se les acabaria el chollo a todos los manipuladores que ni tan solo estan diagnosticados, pero fingen estar a su lado.

 24. chaenomeles dijo:

  Por cierto, alguien podria esplicarme que es esto de “dampeus”, pues no he sabido identificar al periodista o a los coordinadores de este blob??????

 25. J.M.A. dijo:

  Pues eso chae, chaenomeles o Antonia, ¿ya has pensado que igual eres tu la que no das positivo en los analisis? ¿Entonces que va a pasar, te tendremos que echar de las asociaciones, perderas tu condición de enferma, seras una farsante… o solo entonces pensaras que pueden haber mas de una prueba diagnostica? Por todo lo que has escrito, deja descansar a tu pobre neurona y deja que la gente preparada que estan trabajando en conseguir una mejor atención para los enfermos no se les haga tan dificil su labor.

 26. Chesca dijo:

  Mare de Deu, totes aquestes reinones que per una foto amb la consellera de torn, son capaces de vendre la seua ànima al diable, son com la plaga de chinches del Raval, surten de sota les pedres! Quin desastre de pais, i encara la defensen. Vergonya us hauria de donar a tots els que sou del ACSFCEM o com se digui, de tenir la presidenta que teniu. Vaja, la presidenta és una impresentable però la resta de la junta no teniu ni un dit de front. A Valencia ja serieu totes al carrer.

 27. metge dijo:

  A la fotografia en que la Geli creua el carrer hi ha també el Dr. Argimón. Em pregunto, que hi va anar tot el Departament de Salut en ple a la inauguració de la porteria?

 28. malalta dijo:

  Jo només volia dir a tothom que la Maria Antonia només es representa a ella i a la seva associació, la resta de malalts no som de cap partit politic. És més, la resta de malalts estem amb tota aquella gent que protestaven al carrer amb les pancartes. Que quedi ben clar, ella s’ha venut però la resta de malalts NO.

 29. chaenomeles dijo:

  Para J.M.A.Si esperas el analisis del retovirus te vas ha cansar, pero hay otros criterios diagnosticos aceptados por muchos paises, y esos son los que queremos que se apliquen.
  Si insinuas que soy Antonia, eres un mal pensado, mi nombre es Maria,aunque comparto su idea de lograr las cosas por vias legales,
  .Hablais mucho de campaña electoral y de politiqueos, pero nadie dice que estubieron algunos medicos de renombre, que estubieron ablando con los socios con toda tranquilidad,¿que os habeis olvidado de criticarlo????

 30. Rosa Catasús dijo:

  Nosaltres no podem estar “Denpeus”, però tenim mes educació i més respecte. Les persones que vàrem poder escoltar els parlaments que es varen fer, vam sentir com la presidenta de l’ACSFCEM l’hi deia a la Sra. Marina Geli, que ara esperen que les unitats ho siguin de veritat i que funcionin. I moltes altres coses reivindicant el que realment necessitem.
  Es veu que l’infiltrat Denpeus, a la sala de plens, o no en sap o transmet el que l’hi sembla, Per cert va marxar abans de que parles la Consellera. Referen a les dades que donen d’assistència dels manifesta’ns en contra, son una gran mentida. Com a molt serien una trentena de persones. I de socis de l’ACSFCEM no n’hi havia cap. Ja ho sap be el Sr. Estañol, que brandava un carnet de soci de l’ACSFCEM que ell i algú més sap com el va aconseguir. I de porteria…. Es un piset que anys enrere havia sigut de la Sra. portera de l’escala, i no per això es pot desmereixia per res. Perquè aquesta Associació és pobre. Però no virtual. Penca molt.
  Gràcies ACSFCEM

 31. Carme dijo:

  Per qui encara no ho ha entès, la protesta anava contra la Consellera Geli i si vareu llegir les pancartes, totes, absolutament totes eren reivindicacions pendents dirigides a la Consellera Geli en plena campanya pre-electoral. Si a mes d’educació tinguesiu seny, no haurieu convidat a presidir la inauguració a la Consellera Geli i a la Manuela de Madre. Encara és hora que totes dues facin alguna cosa de bo per els nostres colectius de malalts.

 32. AntiGeli dijo:

  Va ser un greu error convidar la Consellera Geli i la Diputada Manuela de Madre per presidir aquest acte. I no hi ha més. La culpa no va ser de qui portestava, ni de qui cridava ni de qui portava pancartes. La que va organitzar la protesta és la Consellera Geli no cumplint la resolució parlamentaria que li ordenava obrir unitats especialitzades per atendre els malalts.

 33. Clinic dijo:

  Rosa Catasús, em sembla molt indigne per part teva que vulguis embrotar el nom dels dos metges que varen assistir. Ningú els ha criticat ja que ells no son qui no ha complert les ordres del Parlament, en tot cas, son els que han patit les consequencies de la mala gestió de Catsalut dels darrers set anys.

 34. Anna dijo:

  Rosa Catasús, sembla que no sàpiga ni comptar. En alguna de les fotos publicades en aquest bloc s’hi poden comptar unes 40 persones. I les que vam ser allà sabem que hi havia un altre grup a la part del darrera de l’ajuntament (per si la Geli sortia per alla). I despres s’hi van sumar persones que estaven a dalt.
  Pero no parlem mes de les seves mentides ni d’aquesta associacio que ja ha demostrat a qui vol servir i amb qui vol quedar be. L’important de tot aixo es que la majoria de malaltes ja no ens deixem pendre el pel i ja hem dit “prou!”.

 35. Elisa Prat dijo:

  No soy medico pero dudo que las personas que esban chillando y pitando sean enfermos, yo com persona enferma no podria estar con la actitud de todos los que estaban alli, com quereis que nos tomen en serio de esta forma???
  YO com socia y muy orgullosa de mi asociacion solo puedo decir que fue un acto que participaron muchas personas importantes, medicos enfermeras terapeutas y mucha gente dedicada a la salud,no esta bien que digais tantas mentiras y querer hacer daño a una asociacion que por mi parte solo tengo que estarle agradecida po lo mucho que esta haciendo por todas las personas que de verdad estamos enfermas.

 36. Marta dijo:

  Elisa Prat, las personas enfermas son ante todo eso: personas. Y las personas tienen el derecho a protestar, a chillar y a pitar, tambien cuando estan enfermas (más cuando están enfermas y puteadas). Pero bueno, esto es una democracia, a pesar de algunos, y debes respetar que haya gente que considere necesario gritar en algunos momentos. Tu, por tu parte, sigue adorando a esta “asociación” y tantas “personas importantes”. Allá tu. Las demás seguiremos luchando por los enfermos, sin cuestionarles su verdad.
  Por cierto, si ya no puedes ni gritar, ni pitar, ni protestar, no es que estés enferma: es que podrías estar muerta.

 37. Rosa Catasús dijo:

  Clinic | 07-10-2010 – 23:04:39 GMT 1 #
  Voldria un aclariment per el comentari nº 30. No l’entenc, jo en cap moment anomeno per res als metges que hi varen assistir. En tot cas he de demanar disculpes per no haver-los agraït, en el meu comentari nº 30. Molt al contrari. A mi és el que em va fer mes feliç, la seva presencia. No entenc , repeteixo com del meu escrit en poden dir el que en diuen, donant el nom de Clínic en el comentari nº 33. Els hi demano, per favor que el tornin a llegir i em diguin amb que els he pogut ofendre. Crec que deu ser un error. Jo sort en tinc dels metges del Clínic. I els admiro per moltes coses, una d’elles per la seva valentia a l’hora de anunciar com van les coses i les mancances que tenen. Penso que a vegades, se la juga’n, per nosaltres.
  M’agradaria que aclaríssim el malt entès. Doncs creieu-me que no entenc res.

 38. chaenomeles dijo:

  Para el 36, Marta ¿Sabes lo que es estar enferma de SFC ??? Yo lo dudo mucho, por la replica que le haces a Elisa.
  La asociacion NO es una secta a la que se tiene que adorar a nadie, a lo mejor la tuya se mueve asi. Pero repito que la actuacion de los manifestantes tubieron muy poco de democratico, ante los dos intentos de agresion a un conseller y los aporreos que le dieron a su coche, parecian mas bien un grupo antisistema.
  No es de estrañar que los psiquiatras nos traten a todos de histericos,el problema esta en que luego nos cuelgan el sanbenito a todos.

 39. Clinic dijo:

  I tant Rosa, tens rao de protestar, no vas ser tu la dels metges, va ser la teva companya la chaenomeles. Pero tornem-hi, us vareu equipocar en convidar la Consellera Geli a presidir la inauguració i no hi ha volta de full. Ho heu entès ja, o encara necessiteu 30 comentaris més?

 40. Carme dijo:

  Chaenomeles, te voy a dar la razón, para que estés mas tranquila. Como se ve en las imagenes, los antisistema que provocaron disturbios la semana pasada en Plaza Catalunya, como no tenian nada que hacer, se subieron esta semana a la Plaza Comas con pancartas, silbatos y agredieron a la Geli, a su coche y a ti también. Ala, espero que ahora estes contenta.

 41. chaenomeles dijo:

  En el 25 me llamais Antonia, en el 39 Rosa, pues bien ya me gustaria serlo y tener la calidad de vida a la que han llegado aceptando sus limitaciones.
  Pero como que quien calla otorga, no dejare de decir que el articulo lleva un monton de mentiras para que lo sepan todos.
  Incluso vamos mas al fondo la consellera tiene un monton de actividades a las que no veo que vayais a protestar, pero si que vais cuando se trata de una pequeña asociacion, ¿Que pasa, acaso no es tan pequeña? ¿O acaso hay algo personal de algun mandamas al que su superioridad tan solo lo lleva a movilizar gente para demostrarlo en publico???

 42. Carme dijo:

  Eso chaenomeles lo que tu digas: alli no habian manifestantes, no vino la Geli, no vino Emilia Altarriba, no vino el Dr. Argimón, nadie se hizo una foto para presumir y es más, nadie piensa nada. Tu tranquila, descansa en paz.

 43. Rosa Catasús dijo:

  Gràcies Clínic per la rectificació.Només torno aescriure per dir que jo no se ni tinc idea de quí és Chanomeles.
  Gràcies

 44. Marta dijo:

  La Chaenomeles, que fa servir el gènere del nom científic de la papaia, és part interessada en l’assumpte, i per això insisteix i insisteix. Forma part del grupet que de forma arbitrària, i ofenent a la majoria de persones malaltes, va convidar i dorar la pildora a la consellera Geli en pre-campanya electoral.
  I és que la papaia pot ser bona per a moltes coses, però en excés està clar que ofusca les idees.
  Que si, chae, que si, que el que tu vulguis. Però el cert és que la consellera ho va utilitzar i les malaltes vam mobilitzar-nos perque ens va donar la gana (que ja som prou grandetes), perque aquell acte era una vergonya i una manca de respecte cap a milers de persones: com és possible que la consellera digui que les unitats estan en marxa? I com es possible que el grupet dirigent de l’acsfcem ho beneeixi? Ah sí, per les subvencions. Aixo ho explica tot.
  Marta

 45. maria dijo:

  o entiendo una cosa,¿ porque a manuela de madre se le reconoce y tiene una paga y yo y casi todos los enfermos no podemos acceder a su reconocimiento y paga? agradeceria contestación. muchas gracias

 46. Elena Alvarez dijo:

  María, la respuesta es obvia. ¿Quién es Manuela de Madre y quién eres tú? En espte país por muy psoesocialista que sean aún mandan los “enchufes”. Lo siento, es inhusto, hay que denunciarlo, pero la triste realidad es así.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s