Intervenció de Santiago Marimón sobre el copagament


marimon.jpg

Considerem de gran interès la intervenció de Santiago Marimón a la Jornada organitzada conjuntament per la FADSP, el Greds-Emconet i Dempeus per la Salut Pública el passat dia 10 de juny.

jornada-no-co-repagament31.jpg

Amb el nom de “El copagament en l’agenda de l’estratègia per a una sanitat equitativa sostenibleSantiago Marimón, que és economista de la salut i membre del Grup de Treball per la Racionalització i el Finançament de la Despesa Sanitària de la Generalitat es mostra totalment contrari a consentir la deriva iniciada cap a un sistema dual en sanitat que institucionalitzi la desigualtat i signifiqui un cop letal per l’Estat del Benestar i els serveis públics fonamentals

Disposem del text íntegre de la seva intervenció i, amb el seu permís, el reproduïm per poder valorar, juntament amb les dues entrades anteriors, tota la riquesa dels arguments que es varen poder debatre entre totes i tots. I seguim convidant a les persones honestes i decidides a no deixar que aquesta mesura especialment lesiva per a les persones més necessitades, més fràgils i dissortadament més malaltes (amb discapacitats o malalties cròniques) tiri endavant. Seguim demanant que facin seva i difonguin la Declaració de la Jornada.

Hem publicat abans els suports d’Antoni Barbarà i Marciano Sanchez Bayle, de la Mesa 2, i de la Mesa 1 els suports de Lluis Camprubí i de Fernando Comas, aixi com l’entrevista feta pel company de Dempeus Sergi Raventós a Àngels Martínez Castells, a Sin Permiso

Us recordem igualment que podeu trobar  la declaració de No al Co-Repagament, Equitat i Salut Pública en versió catalana aquí i castellana aquí.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Copago. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s