Entrevista con Josep Pamiés, sobre plantas medicinales


Josep PàmiesSi ets lector habitual d’aquest blog ja coneixeras en Josep Pàmies, hem parlat moltes vegades d’ell. Nosaltres el vam conèixer a ran de la vaga de fam que va fer amb altres companys de Som Lo Que Sembrem davant del Parlament de Catalunya, poc abans de la presentació de la ILP «Per una Catalunya lliure de transgènics». Per més que el Parlament va rebutjar la ILP, la lluita contra els trangènics continua i es diversifica. Dolça Revolució és una continuació nmatural d’aquella lluita que va aplegar molta gent.      

Precursor de la reivindicación de la stevia y otras plantas medicinales, el payés catalán nos habla de lo que está detrás de esta persecución a la sabiduría ancestral de la Tierra.

http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=11942103&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1

Entrevista con Josep Pamiés, sobre plantas medicinales from Rafael Palacios on Vimeo.

de la web de Dolça Revolució:

Motius que ens han portat a iniciar aquesta Dolça Revolució

1 – Voler recuperar els coneixements populars de curació amb mètodes naturals que les generacions precedents van utilitzar, i que estem perdent perquè no hi ha una administració que vulgui promocionar-les.

2 – Respondre amb fets a la manca d’ètica d’algunes multinacionals a les quals no els interessa que els avenços farmacèutics eradiquin completament certes malalties, i que adrecen la investigació a cronificar la malatia enlloc de curar-la.  Podeu llegir l’entrevista feta al Premi Nobel de Medicina Richard J. Roberts: http://lacomunidad.elpais.com/casajuntoalrio/2007/10/18/el-farmaco-cura-es-rentable  . Cap dels nostres governants s’ha mogut arrel de la denúncia d’aquesta pràctica contraria a l’ètica i la humanitat.

3 Contribuir en la mesura que es pugui a evitar el col·lapse financer del sistema sanitari públic, provocat en gran mesura pel parasitisme econòmic i especulatiu de les grans multinacionals productores de medicaments. La introducció de teràpies alternatives i complementàries permetria racionalitzar l’ús dels medicaments per als casos necessaris.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Alimentación, Farmaindustria, Salud pública y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s