Jo dono suport a la Resolució 203/VIII


Hem obert una CAUSE a Facebook per que s’hi apunti tothom que vulgui recolzar la ràpida implantació de la Resolució i doni suport a la gent de la Comissió de Seguiment que la defensa, en la seva pressió a la conselleria de salut.

Concentració Maternitat

Bnm Jo dono suport a la Resolució 203/VIII / Yo apoyo la Resolución 203/VIII

Compliment íntegre de la Resolució per la FM i la SFC i la SQM

About

Suport a les persones que demanen el compliment íntegre de la Resolució aprovada per unanimitat pel Parlament de Catalunya per a un millor tractament, atenció, formació i investigació de la Fibromiàlgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica. A l’actualitat, està demostrat, a més, que la cura i investigació d’aquestes malalties està molt relacionada amb la Sensibilitat Química Múltiple, i que són moltes les persones que pateixen les tres malalties a la vegada.
Davant l’entrevista aconseguida pel dia 15 de febrer amb la Consellera de Salut, Marina Geli, dono suport a les persones que van a la Comissió de Seguiment en nom de la Comissió Promotora de la ILP FM-SFC, la Federació Catalana per a la FM/SFC, la Plataforma Familiars FM/SFC i la Liga SFC per a un ràpid acompliment de la Resolució 203/VIII.
————————————————————–
Apoyo a las personas que piden el cumplimiento íntegro de la Resolución aprobada por unanimidad por el Parlament de Catalunya para un mejor tratamiento, atención, formacióne investigación de la Fibromialgia y el Síndrome de la Fatiga Crónica. En la actualidad, está demostrado, también, que el seguimiento y la investigación de estas enfermedades están muy relacionados con la Sensibilidad Química Múltiple, y que muchas personas sufren las tres enfemedades a la vez.
Ante la entrevista conseguida para el día 15 de febrero con la Consellera de Salut, Marina Geli, doy mi apoyo a las personas que van a la Comisión de Seguimiento en nombre de la Comisión Promotora de la ILP FM-SFC, la Federació Catalana per a la FM/SFC, la Plataforma Familiars FM/SFC y la Liga SFC para un rápido cumplimiento de la Resolución 203/VIII.

Positions

 1. Volem les unitats especialitzades de FM i SFC
 2. Queremos Unidades Especializadas de FM i SFC
 3. I els pediatres per els nostres fills
 4. Y pediatras para nuestros hijos
 5. I un tracte digne també a l’ICAM/ Y un trato digno también en el ICAM

Apuntat a aquesta causa i convida als teus amics a apuntar-se.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Enfermedades emergentes FM SFC SQM y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

15 respuestas a Jo dono suport a la Resolució 203/VIII

 1. Sonia dijo:

  Jo també hi dono suport.

 2. Dempeus per la salut pública dijo:

  Aquesta CAUSA l’hem creat al Facebook. Cal estar donat d’alta al Facebook per poder accedir.

 3. Araceli dijo:

  Mi total apoyoa a las personas que piden el cumplimiento íntegro de la Resolución aprobada por unanimidad por el Parlament de Catalunya.

 4. Anna dijo:

  Jo tanmbé us donc suport.

 5. marisa lopez portero dijo:

  soc una afectada ,vaig ser a la porta del Parlament el dia que es va acceptar la ressolució i com no , demano que es compleixi lo que ens van prometre. teniu tot el meu suport, una abraçada

 6. CARMEN dijo:

  soc una afectada,teniu tot el meu suport i gracies per tot que feu

 7. marisol b. dijo:

  Aniria al facebook amb molt de gust, si no fos que m´hi vaig donar de baixa fa un parell de mesos; res a veure amb les xarxes que allí s´han format i es continuen formant; va ser un enfrontament meu personal en comprovar que aplicaven fórmules arbitraries que per segons quins usuaris eren restringides i per segons quins altres, amples i sense límits; me´n vaig adonar perquè em van tocar les restringides. Això no vol dir que a la millor pugui tornar, però de moment, passo; també hi ha un qüestionari molt curiós al fer-te del facebook, on se´t demana el partit polític amb què simpatitzes o hi estàs afiliat: l´arc de partits es redueix a dues o tres possibilitats en què, per descomptat, el partit comunista no hi és. Més: si tens alguna queixa concreta respecte d´algú que t´ha tractat de forma desconsiderada i els sol.licites que aquesta persona no pugui entrar en la teva pàgina, facebook t´envia un qüestionari d´allò més sui generis, en el qual l´opció que més s´acosta a «estic enemistada amb aquesta persona» és «assetjament de tipus sexual». Tot plegat, passo i continuo passant-ne.
  Salutacions cordials.

 8. Amigues, des de Dempeus anem explicant a la causa a Facebook les persones que ens recolzen des del bloc. No es tracta tant de recollir signatures (ni molt menys DNI’s) com de donar a conèixer àmpliament la negociació i de poder donar suport a les persones que el dia 15 tindran la trobada amb la consellera. Segurament necessitaran sentir-se ben acompanyades, i això és el que estem fent des de la causa de Facebook i els blocs que col.laboren (el de Fibrofamiliars i el de Punts de Vista, que sapiguem, de moment….) Gràcies!

 9. AFFCB dijo:

  Des de l’associació del Berguedà, també donem suport

 10. marisol b. dijo:

  Se m´havia oblidat de dir en l´altre comentari que jo sí he signat a Dempeus per la Salut Pública; és més, he signat dues vegades perquè no me´n recordava que ja ho havia fet només començar a existir el bloc Dempeus, i ho sento que no era la meva intenció de badar, però sóc una despistada. Gràcies.

 11. Josep Maria dijo:

  Jo ja he donat suport a la nostra causa. Gràcies per estar sempre tant atents i pensar en els mil camins per ajudar-nos. Hem d’aconseguir que finalment ens donin una atenció mèdica i social digne, com a qualsevol altre col·lectiu.

 12. Merce dijo:

  Amb la crisi económica galopant tenen un bon motiu per no moure ni un dit.Ara,si tinguéssin dos dits de front, s´en adonarien que tenir cada vegada més gent invàlida per treballar els resulta més car que posar-se a tractar la malaltia.

 13. catillach i solà dijo:

  tot el meu suport………i més……..

 14. FINA dijo:

  Teniu tot el meu suport

 15. He had come nearer the edge of the sea and wet sand slapped his coach purses boots. The new air greeted him, harping in wild nerves, wind of wild versace sunglass air of seeds of brightness. He stood suddenly, his cheap sunglasses feet beginning to sink slowly in the quaking soil. Turning, he scanned the shore south, his dior sunglass feet sinking again slowly in new sockets. The cold domed dolce and gabbana eyewear room of the tower waits. Through the barbicans the shafts of light are moving ever, slowly ever as my prada sunglass feet are sinking, creeping duskward over the dial floor. Blue gucci sunglasses dusk, nightfall, deep blue night. In the darkness of the dome they wait, their oakley sunglass pushedback chairs, my obelisk valise, around a board of abandoned ray bans sunglasses platters. A shut door of a silent oakleys sunglasses tower entombing their blind bodies, the panthersahib and his chanel sunglass pointer.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s