Amb Palestina al Cor


Com diu l’Àngels al seu bloc Punts de vista, no oblidarem mai els bombardejos a Gaza mentre en el primer mon celebravem els Nadals.

Palestina: Avui en fa un any!

111.jpg

¿Direm als notres nets que no sabiem que Gaza era el camp de concentració més gran de la història?
¿Direm que no veiem el fum sobre Gaza?

Avui fa un any que publicava aquesta imatge i s’iniciava una campanya per escriure a les Nacions Unides i intentar deturar l’exèrcit israelita. Aquests dies, l’any passat, seguiem amb l’esglai el cor la guerra contra Gaza. No hem oblidat. No podem oblidar.

Aquestes dates, com a l’any passat, amb Palestina al cor!

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Amb Palestina al Cor

  1. Carme dijo:

    Amb tot el respecte, no acabo d’entendre quina relació té aquest tema amb la defensa de la salut pública. No és la primera vegada i queda clar que s’utilitza una plataforma amb uns suposats fins per a prendre part sobre un conflicte que ja té d’altres espais de discussió.

  2. angels dijo:

    Carme, segurament estaràs d’acord amb que la guerra té una relació molt clara amb la salut pública. En aquest bloc, durant la guerra que avui fa un any va esclatar, varem donar notícies d’hospitals bombardejats o de manca de material sanitari… Crec que en aquest cas, la relació és més clara, així com les sequel.les que hi ha encara de desnodriment i malalties físiques i mentals. Pel que fa a aquesta entrada, la companya que administra el bloc es va limitar a copiar el que havia publicat, i jo no en sóc de neutral en aquest conflicte. La veritat és, que d’un cantó o altre, molta gent ha recordat el que va passar ara fa un any. Però tindrem en compte la teva opinió, de la mateixa manera que esperem també els teus comentaris sobre temes que consideres més addients amb el bloc. Una abraçada, i molta salut.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s