Carta d’un pare a la Consellera de Benestar


Dempeus per la salut publica es solidaritza amb Josep Carbonell. Es tracta d’un pare que té un fill diagnosticat de Síndrome de Fatiga Crònica en grau III (sever) i també de Fibromiàlgia en grau III (sever). En aquests vídeos denuncia la negació que l’administració fa d’aquestes malalties.

Al novembre de 2008 va sol·licitar una entrevista personal amb la consellera Carme Capdevila. En Josep explica: “Només pretenia comprovar si la consellera seria capaç, mirant-me a la cara, de dir-me que el meu fill pateix una “síndrome depressiva recurrent”, que és l’etiqueta diagnòstica que, en el millor dels casos, apliquen als malalts i malaltes de Síndrome de Fatiga Crònica, Fibromiàlgia i Sensibilitat Química Múltiple, en els processos d’avaluació de les incapacitats o discapacitats. Durant un any no vaig rebre resposta a la meva petició d’entrevista. A primers de novembre, vaig enviar una carta comunicant que interpretava el silenci com una negativa i que, si passats quinze dies no rebia resposta en sentit contrari, entendria el seu silenci com a negativa confirmada. Passats els quinze dies, vaig començar a redactar la present carta oberta”.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Enfermedades emergentes FM SFC SQM. Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Carta d’un pare a la Consellera de Benestar

  1. Sería bueno si todos mandamos enlaces de estos videos a la Consellera Capdevila consellera.benestar@gencat.cat
    Felicidades, Josep, por tu trabajo que nos ayuda a tod@s!

  2. Joel dijo:

    He vist els sis videos i espero que també els vegi la Sra. capdevila i la Sra. Gelis i el Sr. Montilla i el Sr…… Malauradament i cada vegada més, els nostres polítics només fan servir la “política” com a eina per tenir poder i enriquir-se a títol personal.Per a aconseguir-ho opten per a amagar el que no interessa que se sàpiga, mentir-nos si fa falta, confondre’ns, desviar l’atenció a temes inútils i banals, com seguir i potenciar els entramats de poder, etc, etc, etc, i no els queda temps per a fer allò que esperem d´ells: treballar per a millorar la qualitat de vida del ciutadà. Espero que entre tots ens adonem que comença a ser hora d’exigir-lis. Per a no estendre’m, espero Josep que aquesta Sra. finalment parli amb tu, com és el seu deure.
    Per a acabar, animar-vos per a seguir endavant amb la convicció que podem i hem de canviar el sistema corrupte i insostenible actual.
    Una salutació

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s