FEFAC I DEMPEUS


Joan Ramon LladósLa Federació Empresarial de Farmacèutics de Catalunya (FEFAC) s’ha posat en contacte amb DEMPEUS per conèixer amb detall les nostres actuacions i objectius. Ahir, 19 d’octubre, el tresorer de DEMPEUS, Joan R. Lladós, va ser convidat per la Junta Directiva de FEFAC a una primera reunió per conèixer de primera mà quina és la història de la nostra organització. A través de la xarxa, i especialment a través del nostre bloc, la FEFAC havia obtingut informació sobre les nostres activitats.  De la esmentada reunió conjunta es va entreveure la possibilitat de defensar conjuntament alguns objectius que són comuns a ambdues organitzacions:  la oposició a les mesures liberalitzadores i el co-pagament en són alguns dels exemples més evidents.

 

Per la seva banda, la FEFAC es va oferir a DEMPEUS per aportar aquelles dades del sector farmacèutic que puguin resultar interessants per al nostre grup. Fruit d’aquesta sintonia inicial, DEMPEUS va convidar els membres de la Junta Directiva de FEFAC a assistir a la “I Jornada DEMPEUS” per tal de seguir en directe les nostres activitats i entrar en contacte amb la resta de membres de la plataforma.

 

Amb posterioritat a la reunió  amb la Junta Directiva es va realitzar una entrevista personal al nostre tresorer que es publicarà en el Butlletí Intern de FEFAC.  La sessió va finalitzar ratificant  la voluntat compartida de aprofundir en les relacions entre ambdues organitzacions.

 

Joan R. Lladós a la dreta de la imatge en l’acte de presentació de Dempeus a Castelldefels, el passat 17 de juny.

 

 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

La Federación de Asociaciones de Farmacias de Catalunya es la organización empresarial de farmacéuticos que tiene su ámbito de actuación en el territorio catalán y que defiende y representa los intereses de los titulares de oficina de farmacia. Está inscrita en el Centro de Medicación de Arbitraje y Conciliación en fecha 28 de marzo de 1990.

La FEFAC es una federación sin ánimo de lucro y de inspiración voluntaria, que suma los esfuerzos de las cuatro asociaciones catalanas que la componen:

·  Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB)

·  Associació Gironina Farmacèutica Empresarial (AGFE)

·  Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida (AFELL)

·  Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia de Tarragona (AFET)

Cada una de las entidades que forman la FEFAC, bien de manera independiente o bien conjuntamente a través de la Federación, ofrecen formación, asesoramiento y servicios específicamente orientados a la defensa de los intereses empresariales y a la mejora de la gestión de las oficinas de farmacia.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en Farmaindustria y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s