A la ciència no li calen tisores!!!!!


Dempeus per la salut pública es suma a la campanya de més de 800 blocs en contra de la proposta del Ministeri de Ciència de rebaixar els pressupostos del 2010 del Ministeri de Ciència que ha fet que tota la comunitat científica protesti. Un futur en prosperitat està en la investigació al servei de la comunitat; la sortida a la crisi està en invertir fortament en el coneixement, en I+D+R, i al Parlamento proposen una reducció d’entorn el 15%!

Entre els més de 800  blocs que avui s’uneixen per protestar hi ha el de la presidenta de DEMPEUS, Angels Martínez (Punts de Vista) , l’amic RafaGAlmazán (Kabila) , Dempeus per la salut pública i Bitdrain.

Recorte en Ciencia e Investigación

Explicava un equip d’investigació sobre el càncer que una retallada d’aquesta magnitud del pressupost significava que una línea d’investigació havia de quedar per cubrir… quina s’abandonava?  El càncer de còlon… o el de mama… o el de pàncrees?  I la persona encarregada de seguir la investigació, què havia de fer? Buscar-se la vida a un altre país incrementant així la fuga de cervells i aquest enorme retard que tenim en relació als centres puntera mundials en investigació?

Per què, quan menys ens ho esperem, torna a sortir l’Espanya de «charanga y pandereta», la de que «investiguen ellos», la de la «marrullería», la mandra i les poques ganes de pensar…Esperem que no s’aprovin aquests pressupostos amb aquests retalls en investigació i que Espanya aposti seriosament pel coneixement i el treball qualificat, la recerca i la ciència al servei de les persones.

Acerca de Dempeus per la salut pública

Col·lectiu de persones en defensa de la salut pública
Esta entrada fue publicada en I+D y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s